ACTUALITATENarcisismul social media ucide din nou: Doi copii au căzut de la...

Narcisismul social media ucide din nou: Doi copii au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești în timp ce mama lor era pe facebook

Doi frați au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. În ciuda eforturilor echipelor de intervenție, viața celor doi gemeni nu a mai putut fi salvată.

Conform G4media, mama nu știe cum s-a întâmplat tragedia, pentru că în momentul acela era pe facebook, unde făcea o transmisiune în direct.

În filmulețul postat pe rețeaua de socializare se aud sunetele ambulanțelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului. În acel moment transmisiunea live pe Facebook se oprește.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit Ambulanței Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20:48, iar după calcule, filmarea de pe Facebook ar fi fost realizată aproximativ la această oră.

Imediat după tragedie, mama a mers la Spitalul unde erau transportați aceștia, însă a întrat în stare de șoc și a fost internată la psihiatrie, potrivit sursei citate.

Reamintim că zilele trecute, la Roman, două fete s-au electrocutat – una fiind în stare gravă – după ce s-au urcat pe un vagon de tren pentru un selfie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...