ACTUALITATEAntrenorul lui Novak Djokovici: Dacă ești pozitiv dar vaccinat, poți intra în...

Antrenorul lui Novak Djokovici: Dacă ești pozitiv dar vaccinat, poți intra în SUA. Dacă ești negativ dar nevaccinat, nu. Din punctul meu de vedere, e o porcărie și un rahat ce se întâmplă

Antrenorul lui Novak Djokovici, croatul Goran Ivanisevici, spune că este prea multă politică în sport, referindu-se la cazul sportivului său și faptul că acesta nu va putea intra în Statele Unite ale Americii pentru că nu este vaccinat.

Deși a refuzat să excludă participarea sârbului la US Open, Ivanisevici crede că sunt șanse mici ca Joe Biden să schimbe regulile înainte de începutul turneului. Startul US Open este programat pe 29 august.

„Există întotdeauna o speranță. Novak va face totul să fie acolo, poate va primi o viză specială. Dar mai sunt doar două săptămâni și personal, nu mai am nicio speranță că Joe Biden va schimba regulile înainte de începutul turneului”, a spus Ivanisevici într-un interviu acordat publicației La Repubblica, citat de Eurosport.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Croatul s-a supărat pe ceea ce i se întâmplă sportivului său și a declarat că este prea multă politică în sport.

„Pentru mine, totul este un nonsens și un rahat. Dacă ești vaccinat dar pozitiv poți intra în SUA. Dacă nu ești vaccinat, dar negativ, ești interzis. Este prea mult politică în sport”, a mai zis Goran Ivanisevici.

Poziția croatului este susținută și de doi sportivi americani. Tenismanul John Isner a declarat că „este o nebunie completă” faptul că Novak Djokovici nu poate concura.

O poziție asemănătoare a avut-o și alt sportiv din SUA: Tennys Sandgren. Acesta este tot nevaccinat, dar poate evolua la US Open pentru că este cetățean american.

„E o rușine că USTA nu luptă ca Novak să primească o excepție. Eu pot juca, dar el nu? Ridicol”, a scris Sandrgren pe Twitter, citat de Eurosport.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate