vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEVictor Pițurcă a povestit cum a procedat Viktor Orban cu băncile din...

Victor Pițurcă a povestit cum a procedat Viktor Orban cu băncile din Ungaria: De-acum înainte, dobânda va fi 2-3%. Cine nu vrea, pleacă! La noi, dobânda e 12%. Au venit aici băncile să distrugă oamenii

Victor Pițurcă, antrenorul cu cele mai mari cu cele mai multe meciuri pe banca naționalei de fotbal a României, l-a criticat dur pe președintele Klaus Iohannis.

Pițurcă a declarat că președintele României este pus în funcție de cetățeni pentru a preveni ca situația să nu devină „rea”. El a comparat felul în care este condusă România cu ceea ce se întâmplă-n Ungaria.

„Vine președintele și ne spune „Pregătiți-vă, că o să fie rău”. Domn președinte, oamenii te-au pus acolo să nu fie rău, să fie bine. Dumneata nu vorbi că o să fie rău, că știm toți lucrul ăsta, ci fă ceva să nu mai fie rău. Asta-i părerea mea. De ce n-avem și noi un Orban al nostru?

Păi uite că Orban ajută oamenii care sunt români, dar care sunt de etnie maghiară și investesc în fotbal și ne-au făcut de râs. Noi de ce n-avem un Viktor Orban? La un moment dat, băncile din Ungaria, luau dobândă mare. I-a chemat pe toți și le-a spus: de-acum înainte, dobânda va fi cutare, nu mai rețin, 2-3, cine nu, pleacă de-aici. La noi, dobânzile sunt de 12%., au venit aici băncile să distrugă oamenii”, a spus Piți, la podcastul „Tare de tot”.

Citește și: Victor Pițurcă, antrenorul cu cele mai multe meciuri pe banca naționalei: Ne-am vândut țara! Pe ţara asta trag toţi! Americani, nemţi, francezi, englezi … Ne-au luat tot! Am dat tot!

Tehnicianul de 66 de ani a explicat de ce se menține în formă. Nu consumă decât mâncare de casă, din producție proprie. Pițurcă spune că în comerț se găsește mâncare de import, de cea mai „joasă calitate”.

„Din comerț n-aș mânca. În România, în momentul de față, sunt aduse fructele, legumele, carnea de cea mai joasă calitate și prețurile sunt la fel de mari ca-n Franța. Dacă ar fi să comparăm, în Italia, Spania sau Franța sunt magazine mult mai ieftine ca-n România”, a mai declarat Pițurcă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE