miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATEVicepremierul Raluca Turcan menționează în CV-ul său un master la SNSPA pe...

Vicepremierul Raluca Turcan menționează în CV-ul său un master la SNSPA pe care nu l-a absolvit niciodată

Vicepremier cu atribuții de coordonare a Ministerului Educației, Raluca Turcan menționează în CV-ul său oficial studii masterale la SNSPA pe care nu le-a absolvit de mai bine de 21 de ani, scrie Edupedu.

Potrivit sursei citate, în CV-ul Ralucăi Turcan se menționează la capitolul Educație: “1999 – SNSPA București, masterand în Comunicare și Relații Publice”.

Totuși, la solicitarea Edupedu.ro, Școala Națională de Studii Politice și Administrative a răspuns că “doamna Raluca Turcan a fost înmatriculată la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, programul de studii academice postuniversitare, domeniul științe ale comunicării, promoția 1999-2001, dar nu a susținut examenul de finalizare și, prin urmare, nu deține diplomă de absolvire”.

Contactată de Edupedu.ro și întrebată de ce menține în CV-ul său oficial titlul de masterand în Comunicare și Relații Publice la SNSPA, la 21 de ani de la abandonarea acestor studii, vicepremierul liberal Raluca Turcan a declarat că “relevanța educației e dată și de școala urmată, dar și de evaluarea personală făcută de fiecare la acel moment”.

„Am urmat cursurile de masterat și am considerat acest lucru suficient pentru formarea mea. Am optat să nu susțin disertația pentru că activam deja în politică și mi s-a părut straniu la acel moment în care regimul Năstase ducea un atac cu toate mijloacele împotriva Opoziției, să fiu evaluată de apropiații sau sfătuitorii oamenilor politici împotriva cărora eu luptam. Evoluțiile au confirmat ca am avut 100% dreptate cu evaluarea făcută”, explicat Raluca Turcan.

Este al treilea caz dezvăluit de presă în ultima săptămână de membri ai Guvernului, ce și-au falsificat diplomele de studii sau au trecut în CV informații eronate. Este vorba despre Laurențiu Baranga, plasat în arest la domiciliu, precum și de Andi Manciu, coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică privind coronavirusul.

În ultimul caz, până la ora transmiterii acestei știri, Manciu este încă în funcție, chiar dacă presa a scris despre faptul că nu are diploma de licență.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate