duminică, iulie 21, 2024
ACTUALITATEAndi Manciu, omul care conduce Grupul de Comunicare Strategică despre coronavirus, nu...

Andi Manciu, omul care conduce Grupul de Comunicare Strategică despre coronavirus, nu are diplomă de licență

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, structură ce se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus,  nu a absolvit studiile universitare, anunță Știripesurse.

“Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA pentru Știripesurse.

În CV-ul postat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice.

Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, Andi Manciu era vehiculat ca posibil candidat din partea PNL pentru o funcţie de deputat, la alegerile parlamentare din decembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE