joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEModerna investighează posibile reacții adverse la vaccinul anti-Covid-19 în Statele Unite

Moderna investighează posibile reacții adverse la vaccinul anti-Covid-19 în Statele Unite

Compania americană de biotehnologie Modernă a anunțat marți, 19 ianuarie, că a primit informații de la departamentul pentru sănătate din California că mai mulți oameni sunt tratați la un centru din San Diego pentru posibile reacții alergice la vaccinul sau pentru Covid-19 dintr-un anumit lot, transmite Reuters.

Comentariile au venit după ce cel mai important epidemiolog din California a publicat duminică un comunicat prin care recomandă oprirea vaccinărilor cu vaccinuri din lotul 41L20A, din cauza posibilelor reacții alergice care sunt investigate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„A fost raportat un număr neobișnuit de mare de posibile reacții alergice pentru acest loc de vaccinuri ale Modernă, administrate la un centru de vaccinare comunitar. Mai puțin de 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale într-un interval de 24 de ore”, a spus epidemiologul.

Modernă a spus că nu are cunoștință de un număr comparabil de cazuri de evenimente adverse de la alte centre de vaccinare care ar fi putut să administreze vaccinuri din același lot sau din alte loturi.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Un total de 307.300 de doze de vaccin din lotul respectiv rămân depozitate, dintr-un total de 1.272.200 de doze produse.
Modernă a arătat că lucrează împreună cu autoritățile de reglementare în domeniul sănătății pentru înțelegerea cazurilor și dacă trebui oprită utilizarea lotului.
Aproape un milion de doze din lotul respectiv au fost deja distribuite la circa 1.700 de centre de vaccinare din 37 de state, potrivit companiei.
spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE