luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEAutoritățile încearcă să ascundă incompetența gestionării sistemului sanitar aruncând vina pe „românii...

Autoritățile încearcă să ascundă incompetența gestionării sistemului sanitar aruncând vina pe „românii inconștienți”? După cifrele oficiale privind nevaccinații, populația României ar trebui să fie de peste 24 de milioane!

În ultimele zile, s-au înmulțit vocile care aruncă vina pe persoanele care au ales să nu se vaccineze pentru creșterea numărului de victime ale coronavirusului.

Conform acestor voci, inclusiv ale oficialilor români, rata de vaccinare este foarte mică.

Un jurnalist, Bogdan Tiberiu Iacob, a observat o anomalie însă, în aceste cifre.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Raportarea ratei de vaccinare la numărul cetățenilor este problematică. Deoarece numărul românilor rămași în țară este mult mai mic decât cel din scripte.

Astfel, susține jurnalistul, dacă raportăm cifrele vaccinării la numărul cetățenilor reali, datele privind vaccinarea se schimbă dramatic.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Culmea, deși specialiștii atrag atenția asupra declinului demografic catastrofal prin care trece România după 1989, conform datelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente, populația României ar trebui să fie undeva la 24 de milioane! Dar nici în punctul de maxim al său, în 1991, populația României nu a depășit 23,4 milioane!

„În pandemie, organismele internaționale, în frunte cu OMS, consideră populația României ca fiind de ceva mai mult de 19 milioane de locuitori, la fel cum atestă și datele Institutului Național de Statistică, la nivelul anului trecut.

De aici, se produce o mare prăpastie în datele despre Covid.

Pentru că din cei 19 milioane de români, vreo 5 milioane cel puțin sunt plecați peste granițe, doar în Germania și Italia avînd cca.2 milioane de conaționali, încă 1,1 milioane în Spania, peste un milion în Mare Britanie (fără cei cu dublă cetățenie) șamd. Unele cifre merg chiar dincolo de 5 milioane.

Ei pot conta ca masă electorală la unele alegeri, dar nu și în cifrele vaccinării, pentru că e ridicol să ne gîndim că ei vin în țară special să se vaccineze. În primăvară, presa relata despre un număr de cîteva sute de diasporeni vaccinați în țară pe parcursul cîtorva săptămîni, adică cifre insignifiante.

În consecința, fără cei peste 5 milioane de români aflați peste hotare, cifrele vaccinării trebuie raportate la cei cca.14 milioane rămași între granițe.
Ori, de aici se schimbă dramatic ecuația vaccinării.

Conform datelor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), pînă ieri se vaccinaseră complet 5.689.431 de români.
La 19.071.285 luați în calcul de organismele internaționale, asta ar însemna cca.29,83%.

La 14 milioane, însă, cifra reală, proporția urcă la 40, 63%.

Cu aproape 4 procente peste media mondială de 37%.

Dacă îi adăugăm și pe cei vaccinați doar cu prima doză, numărul ”înțepaților” urcă la 6.013.059, iar procentul urcă la 42,95%.
La un procent oficial de doar 29% vaccinați, România lasă în urma ei 89 de state ale lumii în materie de vaccinare.

La un procent de 40,6%, probabil că numărul acestora sare de vreo 120-130, iar România intră în rîndul primelor 77 de state ale lumii”, scrie Iacob.

Dacă luăm în calcul și faptul că sunt circa 3 milioane de copii, atunci cifrele sunt și mai dramatice: avem 54% din populație vaccinată.

„Aproape 43% dintre români au ales pînă acum să se vaccineze; dacă eliminăm din ecuație și cca.3 milioane de copii, atunci procentul se duce spre 54,6% din populația adultă.
Parcă nu mai părem chiar atît de iresponsabili cum se chinuie să ne bage în cap regimul Iohannis-Cîțu-Arafat”, notează acesta pe Inpolitics.

Iacob se întreabă dacă nu cumva, în afară de incompetență crasă, mai este și altceva.

„Cum se face că Ucraina, cu 15% vaccinați și 44 de milioane populație are 538 de morți în ultimele 24 de ore, în timp ce noi avem 574?
Cum se face că Rusia, cu 33% vaccinați complet și cu o populație de 7,6 ori mai mare ca noi are 1.015 morți?
Dar Indonezia, cu 24% vaccinați și populație de 273 de milioane, cum de are doar 50 de morți?
Exemplele pot continua nenumărate.
Deci, trăgînd linie și adunînd: ce anume face România atît de specială pe mapamond de a ajuns campioana mortalității de Covid, deși nu stă chiar atît de dezastruos la capitolul vaccinare?
O explicație ar putea fi absența tratamentelor cu adevărat eficiente în spitale.
Dar poate vor mai fi fiind și altele.
Vorbim doar de neglijență/prostie a autorităților?
Sau pur și simplu de genocid?”, conchide jurnalistul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. O adunătură de idioți care s-au cocoțat la putere,incompetenți si anti români,vor s demonstreaze capă de fapt populația este de vină de incompetența lor.

  2. Citez: Cu aproximativ două mii de ani în urmă, responsabili pentru tot răul din Imperiul Roman erau creștinii; cu optzeci de ani în urmă, responsabili pentru tot răul din Europa erau evreii și alte rase considerate impure; în a doua jumătate a secolului XX, în țările est-europene, responsabili pentru tot răul erau burghezii și moșierii. Astăzi, responsabili pentru tot răul sunt cei care nu se vaccinează. Foarte probabil, lucrurile stau chiar așa, de vreme ce ne-o spun autorități de încredere, care au la îndemînă soluția finală.

  3. La vama de este cu Basarabia s-au intetit controalele legate de Arbidol si Arbivir. Din surse de incredere.
    In pietele din Iasi sunt razii constante mai ceva decat pentru tigari.

    Cum ar spune chinezul: “Any new treatment is of course good, but get your fucking shot.”

    Vaccinati-va sau muriti, paduchilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE