marți, aprilie 23, 2024
OPINIIDrapelul mândriei

Drapelul mândriei

O profesoară din California a scos steagul Statelor Unite din clasă, și în locul lui a pus steagul curcubeu, al mândriei lgbtq+. Astfel, în loc să jure credință Americii, elevii sunt puși să se închine în fața homosexualilor, a lesbienelor, transsexualilor și a oricui este sau se pretinde a fi o minoritate sexuală. Profesoara se numește Kristin Pitzen din Newport Mesa. Acțiunea ei este investigată de conducerea districtului școlar de care aparține. Așteptăm cu nerăbdare rezultatele anchetei și măsurile ce vor fi luate.

Iar nouă ideologii lor ne spun că toți aceștia sunt oameni cuminți și liniștiți, care vor numai să fie lăsați în pace să-și ducă viața pe care o doresc, dar se lovesc de discriminare și ură din partea majorității homofobe.

Drepturile homosexualilor au evoluat treptat, astfel că mulți oameni de bună credință și având compasiune față ei, nu au înțeles ce se întâmplă. Prima dată au zis că nu vor nimic, doar să fie acceptați, așa că au fost acceptați. Apoi au vrut să fie considerați la fel ca toți ceilalți, cu toate că asta crează probleme acelor homosexuali care vor să facă o terapie de conversie, să redevină heterosexuali. Mai departe, au vrut o zi dedicată lor, dar asta nu a fost de ajuns. S-a ajuns să aibă o lună de gay pride, timp în care ambasadele occidentale arborează steagul curcubeu alături de steagul național peste tot în lume.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

S-a trecut la mai mult: căsătoria cuplurilor gay, cu posibilitatea adoptării de copii, apoi la studiul în școală al sexualității, cu accent pus pe sex anal, oral și identitate de gen. Apoi cer un tratament special la angajare, pe motiv de discriminare, iar firmele care nu îi acceptă sunt imediat și drastic sancționate. Toate acestea pe motiv că sunt și ei oameni ca toți ceilalți, ceea ce e perfect adevărat, dar problema este că fac din orientarea sexuală principalul lor mod de identificare în societate, iar dacă nu le accepți toate pretențiile, ajungi să fii considerat homofob, și nu doar atât, dar riști să-ți pierzi jobul, să fii marginalizat, să-ți pierzi locul în societate.

Nu atât homosexualii sunt problema aici. Ei sunt o minoritate care n-ar vrea să ridice lumea cu fundul în sus (la propriu sau la figurat), dar doar o minoritate din rândul lor sunt activiști gălăgioși, puși pe contestarea fundamentelor societății pentru că nu le permite orice le trece prin cap. Chestiunea principală este că, folosindu-se de pretextul homosexualilor, stânga sexo-marxistă vrea să dea lumii cu totul alt chip, să distrugă ce a mai rămas bun din tradiție, din creștinism, din normalitatea lumii așa cum o știam în urmă cu nu mult timp.

Dacă homosexualii nu ar fi sincer susținuți de o mulțime de heterosexuali, care se lasă seduși de argumentele lor, ei nu ar avea atât importanță. Dar mișcarea pro-homosexualitate are succes pentru că face apel la compasiune, iar de acolo la drepturi civile. Ei ne sunt prezentați, și vezi asta în filmele de pe netflix, în reportaje și peste tot unde ni se vorbește despre ei, ca niște îngerași, întotdeauna personaje pozitive, gata să ajute, fără vicii, fără violență, fără nimic strident și nelalocul lui în modul cum se comportă și cum sunt. În timp ce persoanele heterosexuale sunt prezentate cu bune și cu rele, așa cum sunt și în viața reală, uneori accentuând răul, homosexualii nu par să fie bântuiți de patimile și păcatele celor obișnuiți. Asta îi face simpatici, iar o mulțime de oameni care ia propaganda mass-media drept realitate, nu pricepe ce au semenii lor cu acele personaje drăguțe care se cheamă gay, lesbiene, transsexuali și ce or mai fi, căci categoriile lor sunt în creștere continuă.

De la această compasiune și apreciere se trece la drepturile civile: și ei se pot căsători, pot adopta copii, sunt trecuți în manuale ca minoritate discriminată, au un număr al lor între angajații unei companii, se organizează festivități în cinstea lor, este pus steagul curcubeu alături de drapelul național iar, uneori, chiar în locul lui. De-aici până la a transforma lumea după chipul și asemănarea lor nu mai este nici măcar un pas, căci deja în Occident s-a făcut. Dar este o propagandă care nu se răspândește cu aceeași viteză peste tot în lume. Rămân țările Europei de Est mai în urmă, căci aici oamenii au în memorie un totalitarism recent, și nu se lasă la fel de ușor păcăliți de o ideologie înșelătoare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. Și această dezaxată se mai numește cadru didactic și mai profesează ? America ,te scufunzi din zi în zi tot mai mult îngroapa mizeriei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE