ACTUALITATENicușor Dan nu ar fi fost lăsat să intre în Guvern pentru...

Nicușor Dan nu ar fi fost lăsat să intre în Guvern pentru că nu este vaccinat și nu are certificat verde

Primarul General al Capitalei nu a putut intra, joi, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat și nu are nici certificat verde, potrivit unor surse politice, citate de Pro TV.

Întrebat de jurnaliști la sediul PNL dacă are certificat verde și dacă a venit la sediul partidului deoarece nu ar fi avut certificatul verde care se solicită de regulă la intrarea în Guvern, acesta a spus:

„Nu am în momentul acesta, dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici, da? Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici. Când am ajuns acolo mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat, m-am urcat în mașină și am venit aici”, a declarat edilul Municipiului București.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, Nicușor Dan a zis că se va vaccina cu siguranță și că atunci când asta se va întâmpla, toată lumea va afla. Întrebat dacă este împotriva vaccinului, acesta a oferit următorul răspuns:

Nicidecum, nicidecum! După cum știți, sunt un om de știință, sunt un om care vine din mediul academic, care citește, se informează și ascultă de vocea științei. Mi-am vaccinat fetița.

Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetița de la grădiniță. Sunt cam cinci-șase luni de atunci. Mă voi vaccina și în momentul în care mă voi vaccina o să aflați”, a afirmat acesta în emisiunea difuzată duminică de Prima TV, potrivit news.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...