vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATENicușor Dan nu ar fi fost lăsat să intre în Guvern pentru...

Nicușor Dan nu ar fi fost lăsat să intre în Guvern pentru că nu este vaccinat și nu are certificat verde

Primarul General al Capitalei nu a putut intra, joi, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat și nu are nici certificat verde, potrivit unor surse politice, citate de Pro TV.

Întrebat de jurnaliști la sediul PNL dacă are certificat verde și dacă a venit la sediul partidului deoarece nu ar fi avut certificatul verde care se solicită de regulă la intrarea în Guvern, acesta a spus:

„Nu am în momentul acesta, dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici, da? Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici. Când am ajuns acolo mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat, m-am urcat în mașină și am venit aici”, a declarat edilul Municipiului București.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, Nicușor Dan a zis că se va vaccina cu siguranță și că atunci când asta se va întâmpla, toată lumea va afla. Întrebat dacă este împotriva vaccinului, acesta a oferit următorul răspuns:

Nicidecum, nicidecum! După cum știți, sunt un om de știință, sunt un om care vine din mediul academic, care citește, se informează și ascultă de vocea științei. Mi-am vaccinat fetița.

Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetița de la grădiniță. Sunt cam cinci-șase luni de atunci. Mă voi vaccina și în momentul în care mă voi vaccina o să aflați”, a afirmat acesta în emisiunea difuzată duminică de Prima TV, potrivit news.ro.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE