ACTUALITATEUngaria răspunde după ce Olanda i-a spus că n-are ce căuta în...

Ungaria răspunde după ce Olanda i-a spus că n-are ce căuta în UE: Nu vrem să plecăm, vrem să salvăm Uniunea de ipocriți! Viktor Orban: Este vorba despre dreptul copiilor și al părinților

Oficialii maghiari au răspuns după ce premierul Olandei a spus că Ungaria nu are ce căuta în Uniunea Europeană, din cauza legii care protejează minorii de expunerea publică la homosexualitate și transgenderism.

Ministrul maghiar al Justiției, Judith Varga(foto), a explicat că legea nu se referă la homosexuali, ci la părinți și libertatea acestora de a-și crește copiii așa cum doresc.

„Legea nu se referă la homosexuali, (ci) la modul în care părinţii vor să îşi educe copiii în materie de sex. Ungaria nu doreşte să părăsească UE. Dimpotrivă, vrem să o salvăm de ipocriţi”, a scris ea, pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La rândul său, premierul Orban a spus că nu există nicio șansă ca legea să fie revizuită, pentru că a fost deja publicată în Monitorul Oficial de la Budapesta. El i-a invitat pe ceilalți lideri europeni să citească actul normativ înainte să-l critice.

„Legea are scopul să ofere părinților decizia de a-și educa sexual copiii, acest drept aparținând exclusiv părinților.”, a adăugat acesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt un luptător pentru drepturi. Sunt un luptător pentru libertate încă de pe vremea regimului comunist”, a continuat Orban.

„Homosexualitatea a fost pedepsită și am luptat pentru libertatea și drepturile lor. Așa că apăr drepturile băieților homosexuali, dar această lege nu se referă la asta. Este vorba despre dreptul copiilor și al părinților”

Orban susține că politicienii europeni care se opun legii, de fapt nu au citit-o.

„Întotdeauna mai bine să citești mai întâi, apoi să critici mai târziu”, a spus el.

Reamintim că 17 țări din Uniunea Europeană au semnat o scrisoare de protest împotriva Ungariei, amenințând-o inclusiv cu trimiterea în fața Curții Europene de Justiție.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a denunțat, de asemenea, proiectul de lege.

Ursula Von der Leyen a declarat miercuri că proiectul de lege „discriminează în mod clar persoanele pe baza orientării lor sexuale”.

„Legea este împotriva tuturor valorilor, valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, iar aici vorbim despre demnitatea umană, despre egalitatea și drepturile fundamentale ale omului”, a spus ea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

  1. Ce moment bun au ratat de a ieși din scenă. Făceau istorie. Parcă văd că o să ajungă să le pară rău, uneori sinucigașii îi trag după ei pe salvatori.
    Iar Orban a cam dat chix recunoscând că de fapt el a înclinat bolovanul la vale, neștiind la ce se bagă, și acum încearcă să-l mai țină pe loc. S-ar putea să fie și doar joc politic, la o adică pare că se gândește la viitorul alor săi dar tot i-a vaccinat masiv cu ser de la chinezi și ruși, doar ca să le facă în ciudă la UE. Ori ce bune mai sunt măsurile de creștere a natalității când tu poate i-ai sterilizat?

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...