ACTUALITATEUn tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a...

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a spitalului din Arad

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a Spitalului Municipal din Arad. Incidentul s-a produs în cursul zilei de duminică, informează Antena 3.

Tânărul era internat în secția Covid a Spitalului Municipal din Arad de nouă zile. Starea lui de sănătate evolua spre bine, așa că medicii nu aveau vreun motiv de îngrijorare.

Duminică dimineața însă, tânărul a mers la toaletă, în timp ce colegul lui de salon mânca un măr. Este un amănunt important, deoarece bărbatul povestește că atât a durat totul, cât el a mâncat un măr.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a alertat asistenta, pentru că tânărul nu s-a mai întors în salon.

Asistenta a mers imediat să îl caute pe pacient și a observat că de sub ușa grupului sanitar iese apă. A chemat ajutoare, au intrat peste tânăr, pe care l-au găsit spânzurat cu șnurul de la pantalonul de pijama.

Resuscitarea a început imediat, medicii încercând să îl aducă la viață nu mai puțin de o oră și jumătate, însă, în jurul orei 07:00, a fost declarat decesul.

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • Arad

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca tine de medicatie. Probabil conditiile din spital sunt atat de groaznice incat oamenii cauta sa scape de acolo chiar cu pretul vietii. Este cam al 7-lea caz de genul asta in tara: unii s-au arnucat pe geam, altii s-au spanzurat.

  2. Acest eveniment deschide un nou subiect care merita dezbatut: da medicatia din protocoale efecte de anxietate, depresie?
    De asemenea, trebuie corelat cu numarul crescut de afectiuni psihice din pandemie, cauzat de restrictii si teroarea media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate