ACTUALITATEUn tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a...

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a spitalului din Arad

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat în secția Covid a Spitalului Municipal din Arad. Incidentul s-a produs în cursul zilei de duminică, informează Antena 3.

Tânărul era internat în secția Covid a Spitalului Municipal din Arad de nouă zile. Starea lui de sănătate evolua spre bine, așa că medicii nu aveau vreun motiv de îngrijorare.

Duminică dimineața însă, tânărul a mers la toaletă, în timp ce colegul lui de salon mânca un măr. Este un amănunt important, deoarece bărbatul povestește că atât a durat totul, cât el a mâncat un măr.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a alertat asistenta, pentru că tânărul nu s-a mai întors în salon.

Asistenta a mers imediat să îl caute pe pacient și a observat că de sub ușa grupului sanitar iese apă. A chemat ajutoare, au intrat peste tânăr, pe care l-au găsit spânzurat cu șnurul de la pantalonul de pijama.

Resuscitarea a început imediat, medicii încercând să îl aducă la viață nu mai puțin de o oră și jumătate, însă, în jurul orei 07:00, a fost declarat decesul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Acest eveniment deschide un nou subiect care merita dezbatut: da medicatia din protocoale efecte de anxietate, depresie?
    De asemenea, trebuie corelat cu numarul crescut de afectiuni psihice din pandemie, cauzat de restrictii si teroarea media.

  2. Nu cred ca tine de medicatie. Probabil conditiile din spital sunt atat de groaznice incat oamenii cauta sa scape de acolo chiar cu pretul vietii. Este cam al 7-lea caz de genul asta in tara: unii s-au arnucat pe geam, altii s-au spanzurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT