marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATERețeaua lui George Soros a donat peste 35 de milioane de dolari...

Rețeaua lui George Soros a donat peste 35 de milioane de dolari grupurilor de lobby anti-poliție și candidaților de extremă stângă din SUA în 2021

Organizațiile non-profit, finanțate de rețeaua Open Society Foundations a lui George Soros, au acordat mai mult de 35 de milioane de dolari mai multor grupuri de extremă stângă, care susțin definanțarea poliției, dar și candidaților de extremă stângă la procuratură în 2021, informează Rmx.news.

Potrivit sursei citate, controversatul miliardar maghiaro-american a autorizat o multitudine de donații individuale prin intermediul rețelei sale de acordare de granturi pentru a sprijini grupurile de campanie și candidații ce intenționau să revizuiască sistemul de justiție penală din SUA și să realizeze o reformă la scară largă, iar în unele cazuri, desființarea secțiilor de poliție locală.

Într-un exemplu de astfel de finanțare, mass-media din SUA evidențiază o donație din șase cifre din partea organizațiilor non-profit ale lui Soros pentru o campanie eșuată din 2021 de „demontare” și înlocuire a Departamentului de Poliție din Minneapolis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Suma de 1,75 milioane de dolari a fost transferată de la Fundația Soros pentru a promova Open Society către New Venture Fund, cu sediul în Washington D.C.

De asemenea, Open Society Policy Center non-profit, o filială a rețelei Soros Open Society, a transferat un grant de 500.000 USD către Equity PAC, care se opune „angajării de noi ofițeri de poliție” în Austin, Texas.

În plus, Fundația pentru Promovarea Open Society a acordat 200.000 de dolari Coaliției pentru Justiție din Austin, care își propune să „educe publicul despre poliție, influența sindicatelor de poliție și modalitățile de a menține comunitățile în siguranță fără a se baza pe poliție”.

Ca răspuns la raportarea unei astfel de finanțări, Laleh Ispahani, co-directorul Open Society din SUA, a apărat poziția rețelei de acordare a granturilor, spunând ca: „Fundația Open Society este mândră că a fost una dintre cele mai timpurii și mai puternice susținătoare ale eforturilor de a aborda problemele criminalității și siguranței publice, protejând în același timp libertățile la care americanii țin atât de mult.”, potrivit aceleiași surse.

„Am susținut reformele sistemului nostru de justiție penală, care se bucură de un sprijin larg în spectrul politic. Credem că libertățile noastre sunt amenințate atunci când actorii statului sunt deasupra legii și că responsabilitatea este și mai esențială atunci când li se acordă dreptul de a folosi forța în numele guvernului.”

Ispahani a susținut că „nivelul violenței poliției, care afectează în special comunitățile de culoare, a stimulat eforturile de reformă în toată țara” și a admis că „Open Society sprijină explorarea și dezvoltarea politicilor care funcționează de fapt pentru a reduce criminalitatea și amână comunitățile în ceea ce privește alternativele care au sens pentru ele. Dacă aceasta include transferarea fondurilor alocate în prezent pentru poliție în servicii care funcționează efectiv pentru a combate criminalitatea și a îmbunătăți siguranța publică, depinde de ei.”

„De la uciderea lui George Floyd, multe comunități au crescut cheltuielile pentru poliție, în timp ce decesele din cauza poliției au continuat să crească. Continuăm să credem că sunt necesare reforme și că comunitățile ar trebui să continue să conducă aceste eforturi”, a adăugat Ispahani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Priviți aici o poză interesantă:

  https://www.focus.de/finanzen/katars-machthaber-al-thani-drei-frauen-zwoelf-kinder-viel-gas-das-ist-der-energie-scheich-auf-den-habeck-zaehlt_id_108023559.html

  Doi băieți „de Stânga” (nu-i așa ?). Neglijați știrile externe, și nici relația cu președintele KWJ nu vă ajută să nu ratați știrile tari – măcar din Germania. Ori măcar pozele tari. S-or fi dus să aranjeze victoria Germaniei la Mondiale ?

  Și o stângistă binecunoscută din Germania, Sahra Wagenknecht:

  https://www.youtube.com/watch?v=ulQSF6d13GI

  Da, ea nu-i în SUA. Arată a „extremă stângă” ?

  Se vede că „și-a mai pus un pulover” ? O auziți când spune că și niște politicieni germani i-au sfătuit „să mai pună un pulover” ? Credeți că se gândește cineva în Germania la EC și faimoasa ei zicere ?

  Nu-i așa cu nu-i același lucru cu 1989 ? Acum e lupta pentru libertate, cu un dușman implacabil, iar atunci … nu era (decât un moft).

 2. Trebuie să amintesc jurnaliștilor dvs. că „extrema Stângă” este cea care vrea socialism, cea care a vârât Dreapta în închisori (pentru dragostea acestora pentru „libertate” – și tot ce vine la pachet cu „libertatea”).

  Și să le și amintesc că Democrația nu mai are – de decenii – o stângă („extremă”, adică veritabilă).

  Democrația are doar o stângă a Dreptei, de spectacol (de prost-gust), cu rolul de a … molcomi masele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE