ACTUALITATEUn plic cu trei gloanțe și un pistol, destinat Papei Francisc, depistat...

Un plic cu trei gloanțe și un pistol, destinat Papei Francisc, depistat de poștașii din Milano

Un plic care conținea trei gloanțe, adresat Papei Francisc, a fost găsit de poștașii din Milano. Coletul a fost trimis din Franța, potrivit primelor informații transmise de Italy24News.

Plicul cu cele trei gloanțe se află acum în posesia carabinierilor de la Compagnia di San Donato Milanese, care investighează cazul. Se pare că pachetul conținea și un pistol, nu avea scris numele destinatarului sau expeditorului, ci doar atât: „Pentru Papa – Vatican, Piața San Pietro”.

Papa Francisc pleacă spre Budapesta pe 12 august, de pe aeroportul Fiumicino din Roma. În timpul vizitei se va întâlni cu episcopii maghiari și cu reprezentanții evrei din Ungaria, apoi va pleca spre Bratislava.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. O stire dubioasa din Italia. As putea spune ca e chiar fake news de cea mai slaba calitate. Nu stau degeaba nici servicile secrete de acolo. Atacuri cibernetice, subminarea papei care promoveaza vaxinarea…etc….chesti deastea mondiale. Mai ales ca papa merge sa vada vaxinati din alte tari. Vaxinati din toate tarile uniti-va impotriva celor care atenteaza la normalitate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...