duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATELudovic Orban critică Bruxelles-ul: Europa pune presiune asupra naţiunilor prin decizii care...

Ludovic Orban critică Bruxelles-ul: Europa pune presiune asupra naţiunilor prin decizii care se iau exact în nişte direcţii care vin împotriva firii noastre, împotriva a ceea ce suntem noi, a ceea ce reprezentăm noi

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a criticat ceea ce percepe ca fiind presiunile Europei asupra națiunilor, pentru a-și schimba modul de viață.

El a declarat că este pro-european, dar pentru o Europă a națiunilor. Orban a făcut aceste declarații într-o întâlnire a filialei județene Ilfov a PNL.

Liderul liberal a mai transmis că alegerea din 25 septembrie pentru şefia PNL este şi una de valori, principii, doctrine, informează News.ro.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Cântăriți cu mare atenție pentru că alegerea care se va face pe 25 septembrie este o alegere şi de valori, principii, doctrine. Într-adevăr, Europa pune presiune asupra naţiunilor prin decizii care se iau la nivel european exact în nişte direcţii care vin împotriva firii noastre, împotriva a ceea ce suntem noi, a ceea ce reprezentăm noi. Noi suntem pro-europeni categoric, dar sunt pentru Europa naţiunilor şi pentru o Europă ca un concept al diferenţelor, al specificităților. Bogăţia provine tocmai din diversitate, care diversitate este asigurată de menţinerea tradiţiilor, obiceiurilor, specificităţilor fiecărei naţiuni sau fiecărei comunităţi locale care stă la baza României. Apărarea interesului naţional, apărarea intereselor fundamentale care au fost vocaţia PNL nu sunt vorbe goale”, a explicat liderul PNL.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ludovic Orban a continuat, astfel, să se poziționeze de partea conservatoare a PNL. El a mai declarat în trecut că românii sunt în majoritate naționaliști și creștini și că aceasta trebuie să fie miza PNL, nu cei din segmentul progresist.

În iulie, Orban a spus că „PNL trebuie să promoveze morala creștină”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. da mah sclavete esti in campaniei electorala anti-romaneasca, prin urmare ce de doare ratu’ sa guiti ?? afara cu toate slugile noii oranduiri globala! LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA! SCLAVII ASTIA SPERA SA OBTINA MANDATUL “TOVANTILOR” PENTRU A UCIDE IN CONTINUARE ROMANII SI ROMANIA. TOTUL FACE PARTE DIN ACELASI SCENARIU! TOTI SUNT ACEEASI MIZERIE ORDINARA! SINGURELE FORMATIUNI CARE MERITA INCREDEREA ROMANILOR SUNT AUR SI DNA. SOSOACA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE