joi, mai 23, 2024
ACTUALITATELudovic Orban a descoperit brusc că românii sunt conservatori: Majoritatea sunt creștini...

Ludovic Orban a descoperit brusc că românii sunt conservatori: Majoritatea sunt creștini și naționaliști. Nu pot să mă bat pentru 15% cât sunt progresiștii

Ludovic Orban a declarat că România este formată în proporţie de 70% din populaţie care vibrează la doctrina naţionalistă şi creştină, iar acest bazin electoral nu trebuie lasat PSD-ului.

„Suntem parte din Uniunea Europeană, suntem parte din NATO, dar suntem români avem interese fundamentale care trebuie apărate, iar liderii PNL trebuie să-şi asume acest risc de a se bate pentru interesele fundamentale ale României.

La ora actuală există în România aproximativ 65-70% din populaţie care adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină, cu baza conservatoare, cu fundamentele tradiţionale ale societăţii româneşti, satul românesc, şcoala, biserica, familia, sunt lucruri fundamentale în dezvoltarea societăţii româneşti, sunt valori pe care noi trebuie să le apărăm, ca şi partid politic.

Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta, să-i zicem, modern sau progresist, în condiţiile în care avem un bazin atât de larg de expunere pe care noi PNL trebuie să îl reprezentăm, nu să lăsăm PSD-ul mincinos care a ţinut România pe loc şi care nu a făcut altceva decât să menţină subdezvoltarea României şi statul pe loc în competiţie cu celelalte ţări occidentale sau nu o să le lăsam la alţi demagogi care s-au trezit peste noapte şi se bat cu cărămida în piept că sunt naţionalişti”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Galaţi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE