ACTUALITATERecord de cazuri noi de Covid-19 în Israel, în ciuda celei de-a...

Record de cazuri noi de Covid-19 în Israel, în ciuda celei de-a treia doze de vaccin. S-a introdus „codul violet”

În Israel, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 8.646 de cazuri pozitive, cele mai multe din februarie, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății, care înregistrează aproximativ 143.000 de teste la o rată de pozitivitate de 6,2%, conform evz.

Până în prezent sunt peste un milion de israelieni care s-au vaccinat cu a treia doză, a cărei campanie de imunizare se desfășoară într-un ritm accelerat. Totuși, totul pare să fie în zadar, întrucât numărul cazurilor noi este în creștere.

Prim-ministrul Israelului dă vina pe cei care ar fi putut să se vaccineze până acum și nu au făcut-o încă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este în act o cursă între răspândirea variantei Delta și campania de vaccinare. Trebuie să fim pregătiți să facem față unei situații în care există o creștere simultană a internărilor în toate spitalele. Trebuie să câștigăm timp, pentru ca campania de vaccinare să aibă efect.

Începând cu 30 iulie, a treia doză de vaccin Pfizer a fost administrată la 713.000 de persoane de peste 60 de ani, care s-au vaccinat cu două doze în urmă cu mai bine de cinci luni. Problema este, în schimb, că primele două vaccinări în rândul tinerilor merg lent.

Israelul a fost una dintre țările virtuoase în gestionarea situației de urgență Covid, dar numeroasele persoane (aproximativ un milion) care nu au răspuns campaniei de vaccinare și care, în ciuda faptului că au putut să se vaccineze până acum și nu au făcut-o, cântăresc acum în „explozia” de noi infecții”, a declarat premierul statului, Naftali Bennett.

Guvernul a impus noi restricții începând cu miercuri, precum „certificatul verde” ce va fi obligatoriu pentru persoanele de peste trei ani. În centrele comerciale și zonele comerciale va fi introdus „Codul Violet”, adică prezența maximă a unei persoane la fiecare șapte metri pătrați. În paralel, guvernul a aprobat o alocare extraordinară de fonduri pentru spitale pentru a-și consolida imediat structurile.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În ceea ce privește turismul, pentru persoanele care aterizează la Tel Aviv din aproximativ treizeci de țări (inclusiv Italia), carantina este obligatorie, chiar dacă sunt vaccinate sau vindecate de Covid-19. De asemenea, este interzis israelienilor, în afară de cazurile excepționale, să călătorească în mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, Spania, Turcia și Cipru.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Cine mai numeste vaccin , un produs aministrat de 3 ori in 6 luni? Pai asta e clar TRATAMENT . Ca vaccin nu mai poate fi numit. Cred ca pana la finele anului cei alesi vor mai baga o doza. Produs de mare calitate si foarte eficient……..se recomanda de la sine!:))

  2. La fel ca in cel de-al doilea razboi mondial…..evrei sunt vizati …….Oare nu aceeasi care au decis al doilea razboi mondial sunt si la butoanele celui de-al 3-lea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...