ACTUALITATELudovic Orban merge contra valului progresist: PNL trebuie să promoveze morala creștină,...

Ludovic Orban merge contra valului progresist: PNL trebuie să promoveze morala creștină, să fie legat de Biserică. Despre USRPLUS: Parcă nu s-au născut aici

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia și Biserica și trebuie să promoveze morala creștină.

El a mai spus că PNL este un partid născut din „fibra acestui popor”.

„Trebuie să fim un partid care să fie puternic legat de biserică, un partid care să promoveze morala creştină ca fundament al moralei publice. Noi trebuie să fim un partid care să sprijinim toate valorile tradiţionale ale românilor, valori cum sunt familia, biserica, satul românesc, comunitatea. Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să-şi uite trecutul. Noi trebuie să fim partidul care să se bată, aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi de la nivel internațional.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Noi trebuie să promovăm imaginea României, interesele României, să transformăm într-adevăr România într-un partener respectat, apreciat, care să aibă un cuvânt greu de spus şi un partener care să aibă forţa să-şi atingă forţele în parteneriatul pe care îl avem atât la nivelul NATO, cât şi UE”, a declarat Orban.

Actualul lider, aflat în confruntare directă pentru șefia partidului cu premierul Florin Cîțu, a spus despre partenerii de guvernare de la USRPLUS că nu par „născuți aici”.

Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău, făcând referire la colegii de guvernare din USR PLUS.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ține cont de toată matricea componentă a personalităţii României”, a continuat liderul PNL.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Un indiciu că tabăra progresistă din PNL este cu arme și bagaje de partea lui Florin Cîțu este că Mara Mareș, una dintre cele mai vocale susținătoare ale homosexualității din partid, a fost numită Consilier de Stat în Cancelaria premierului.

Ea a și susținut un discurs lacrimogen în favoarea lui Florin Cîțu. Același lucru l-a făcut și progresista Alina Gorghiu, singurul liberal care a votat în senat pentru educația sexuală obligatorie.

Un alt indiciu poate fi acela că în timp ce parlamentarii PNL au votat în majoritate contra proiectului educației sexuale obligatorii, susținut de președintele Iohannis, premierul Florin Cîțu a anunțat imediat că-l va impune prin ordin de Ministru.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. cine naiba sta sa creada sau sa ia in seama ce zice orban? in functie de cum ii convine lui, azi zice una, maine zice alta, poimaine zice din nou ce a spus prima data si tot asa…praf in ochi, intre uniunea sabotati romania si penele diferentele sunt nesemnificative, aproape ca nici nu conteaza…

 2. Chiar ata de prosti suntem?
  Am uitat toate discursurile si, mai ales, masurile luate de acest alcoolic si de guvernul condus de el, masuri prin care a subminat/distrus familia, biserica, locurile de munca?
  Chiar atat de scurta avem memoria?

 3. Hopa ! Ce s-a intamplat cu liberalii astia ? Cand seful lor johannis werner klaus declara despre referendumul definirii casatoriei in Constitutie „Inițiativa de redefinire a Constituției inflamează spiritele în societate și încurajează intoleranța față de comunitatea LGBT” SAU “Au dat o lectie imensa acestor infatuati care au propagat ura si, pur si simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit”.
  Si inca: „In Romania, suntem pe deplin angajati in sustinerea unei abordari integratoare a egalitatii de gen ca element-cheie pentru promovarea politicilor sensibile la problematica egalitatii de gen…Pana in 2020, 70% din institutiile publice nationale si locale din Romania vor avea experti in egalitatea de gen”

  DECI, nu cred in bunele intentii ale liberalilor luati ca intreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate