ACTUALITATECluj: Un pedofil eliberat mai devreme de judecători a fost prins din...

Cluj: Un pedofil eliberat mai devreme de judecători a fost prins din nou încercând să profite de o fetiță într-un parc

O femeie a prins un bărbat în timp ce încerca să abuzeze de un copil într-un parc din Cluj-Napoca, scrie știridecluj. Femeia a sesizat Poliția cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

„Eram cu băiețelul meu de mână, mergeam către stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. Mi s-a părut dubios, însă am trecut mai departe. După câțiva pași m-am întors, să văd ce fac, pentru că nu mi se părea un comportament normal. În acel moment fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat ”Ce faceți acolo?”. Mi-a răspuns că face fetița pipi. Și am zis: ”Păi așa face un copil pipi? Eu acum chem Poliția”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată, el între timp i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. Am apucat însă, să îi fac poze”, a relatat aceasta, pentru stirimed.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta s-a apucat să strige „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”, în timp ce agresorul pleca cun fetița pe moped. „Am început, efectiv, să urlu „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. Nu a reacționat, însă, nimeni. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliție, apoi am mers la Secția 2 să le arăt și fotografiile”.

Poliția l-a identificat rapid pe Souca Samuel Marcelus (foto). Pedofilul nu este la prima abatere de acest fel. El a fost condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare pentru o faptă asemănătoare, dar a fost eliberat după doar trei ani din executarea sentinței.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

  1. 5 ani pentru agresarea sexuală a 3 fetițe, din care a executat doar 3. Și nicio feministă în fibrilații, niciun oengeu care să nu mai poată de grija copiilor. Bine că măcar nu și-a făcut vreunul din părinți dreptatea proprie și a apelat la justiție, semn că suntem totuși o societate civilizată, altfel imediat începeau să urle toți ca din gură de șarpe că drepturile omului, că suntem barbari și #nunemaifacembine.

  2. Asta încurajează sexomarxiștii de la putere în UE, SUA și prin cozile lor de topor aflate la putere în România! Pedepsele pentru pedofili sunt din ce în ce mai mici, semnalul dat fiind clar că se vrea oficial dezincriminarea pedofiliei! Este cu atât mai evident cu cât aceași politicieni care reduc din ce în ce mai mult pedeapsa pentru pedofilie și în paralel scad din ce în ce mai mult de la o lege la alta vârsta consimțământului sexual la minori, insistă acum să îi învețe pe copii încă de la grădiniță cum să se masturbeze și în ce poziții pot să facă homosexualii sex, sau că genul ar fi fluid, că pot fi orice vor, băieței, fetițe, sau oricare dintre cele 72 de genuri intermediare, etc., și toate astea sub pretextul „educației sexuale” pentru a preveni sarcinile la minore… Ăștia sunt efectiv diabolici!

  3. Cred că n-a fost la pușcăria potrivită, n-a primit suficientă”atenție” din partea colegilor.Pe partea cealaltă există și cauze organice pentru devianță.Un infractor neamț de tipul ăstuia avea o tumoră pe creier care odată extirpată i-a normalizat comportamentul.Peste doi ani s-a prezentat din nou la doctor spunându-i că au reapărut pulsiunile.Tumora se refăcuse.Asta însă, nj este universal valabil.O bătută bună cu strigături și câteva șuturi în plăcere, direct și cu șpițul l-ar fi educat.Dar se pare că nu prea existau bărbați prin parcul acela.O specie cam rară azi.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...