luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEOm de știință, membru al Academiei de Științe a Bulgariei: Certificatul verde...

Om de știință, membru al Academiei de Științe a Bulgariei: Certificatul verde n-are nicio valoare. 80%-90% din deținători transmit virusul

Profesorul Andrei Chorbanov (foto), fostul șef al Laboratorului de Imunologie Experimentală din cadrul Academiei de Științe a Bulgariei, a declarat că persoanele vaccinate pot răspândi virusul la fel de bine ca și cei nevaccinați, informează Novinite.

Astfel, certificatul de vaccinare (verde) nu are nicio valoare.

„Certificatul verde nu protejează populația, pleacă de la prezumția că deținătorul unui asemenea act nu transmite virusul, dar se întâmplă, ceea ce îl face fără nicio valoare”, a spus omul de știință, care este și parlamentar.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Chorbanov a mai zis că noua variantă de virus nu poate fi oprită în niciun fel, de-aceea mai multe țări europene au renunțat la acest certificat și altele o vor face în curând.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Șase țări l-au abolit (certificatul – n.r.), deja și încă 10 sunt gata să o facă într-o săptămână sau două. În niciuna dintre acestea nu s-a folosit argumentul că populația este supra-vaccinată. Argumentul folosit a fost că virusul nu poate fi oprit în acest mod”, a completat profesorul din Bulgaria.

Conform acestuia, practica arată că 80-90% dintre cei care au certificat verde împrăștie virusul și că situația nu se va schimba. El crede că majoritatea bulgarilor au simptome ușoare de Omicron, dar se tratează acasă.

Bulgaria este, alături de România, țara cu cea mai mică rată de vaccinare din Uniunea Europeană.

Declarațiile profesorului Chorbanov vin în contextul în care premierul de la Sofia, Kiril Petkov, a declarat că principalul său obiectiv este să crească rata de vaccinare și și-a propus să preseze companiile pentru adoptarea certificatului verde pentru angajați.

La mijlocul lunii ianuarie, la Sofia a existat un protest destul de vehement împotriva adoptării certificatului verde pentru angajați.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate