duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEEmilia Șercan, acuzată că ar fi „complicitate cu serviciile secrete rusești” pentru...

Emilia Șercan, acuzată că ar fi „complicitate cu serviciile secrete rusești” pentru a da jos Guvernul Ciucă

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a anunțat că a depus la instituțiile de la Chișinău o serie de documente care ar incrimina-o pe jurnalista Emilia Șercan, scrie EVZ.

Conform lui Rizea, Șercan ar fi „o impostoare folosită de către niște securiști, oameni din serviciile secrete din România, care, în complicitate cu un serviciu secret din Federația Rusă, au pus la cale căderea Guvernului condus de Nicolae Ciucă, pentru destabilizarea țării”.

Rizea spune că deține probe care ar atesta legăturile lui Șercan cu un serviciu secret rusesc.

„Am fost chemat, trebuia sa fiu audiat de acum o lună. Am stabilit de comun acord pentru ziua de astăzi. Am dat o declarație, am fost audiat în calitate de martor. În opinia mea, dacă cei de aici nu vă vor da, vă voi spune eu peste câteva zile. Am îngropat-o definitiv pe Emilia Șercan. Este o impostoare. Are probleme grave de integritate. Tot ce am publicat dovedește că a fost folosită de o grupare, prin care serviciile secrete din Rusia căutau să -l dărâme pe premierul Nicolae Ciucă”, a spus Rizea, în fața inspectorilor INI (Inspectoratul Național de Investigații) , unde era audiat în calitate de martor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Fostul deputat se referă la acuzațiile de plagiat aduse de Emilia Șercan premierului Nicolae Ciucă.

„Am probe, documente, care atestă legaturile dintre gruparea din serviciile secrete românești cu cei din serviciile rusești cu Emilia Șercan. A avut un singur scop: darâmarea Guvernului. Nicolae Ciucă e un general NATO, un om care si-a asumat funcția de prim-ministru, iar acum asta ne-ar mai fi trebuit, un atac la destabililzarea României. Nu stăm în Moldova?!, cu pericolul ca rușii să intre aici?! Un plagiat inventat nu constituie decat un atentat la adresa stabilității. Am depus toate documentele. Rizea a îngropat-o definitiv pe Emilia Șercan”, adaugă Cristian Rizea, care motivează că a depus documentele în cauză la INI: „Eu le-am depus aici, la INI. Toate întrebările au venit din România, ei au fost intermediarii cu autoritățile din România”, a declarat Rizea., potrivit sursei citate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE