ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (10 mai – 16 mai)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (10 mai – 16 mai)

1.Masca de protecție nu mai e obligatorie în spațiile publice neaglomerate şi s-au eliminat restricțiile de circulație pe timpul nopții. Mai multe detalii, aici.

2.Un bebeluș, născut prematur în 5 martie și infectat cu covid, a fost externat după două luni de luptă pentru viață. Detalii despre starea micuțului, aici.

3.Arhiepiscopia Iașilor construiește un centru maternal de peste 750.000 de euro pentru femeile în criză de sarcină. Detalii despre proiect, aici.

4.Braşov: Stațiunea Predeal a ajuns la incidență zero a cazurilor de covid. Mai multe informații, aici.

5.Viticultura și pomicultura sunt „în floare”. Vremea rea din ultima perioadă nu a afectat producția. Detalii, aici.

6.„Biserica – familia românilor de pretutindeni”, concurs organizat în Arhiepiscopia Alba Iuliei. Detalii despre proiect, aici.

7.Jucătoarele române de tenis Irina Bara şi Irina Fetecău s-au calificat în semifinalele turneului ITF de la Bonita Springs (Florida). Mai multe informații, aici.

8.La Probotești din Ținutul Herța au fost lansate două cărți importante pentru memoria istorică a românilor din Ucraina. Detalii, aici.

9.În luna iunie va fi lansat un program de 3,2 miliarde de euro, fondurile europene fiind destinate investiţiilor în agricultură. Mai multe informații despre finanțare, aici.

10.Peste 500 de jandarmi au donat 200 de litri de sânge, la ultima ediţie a campaniei „Donează sânge, salvează o viaţă”. Detalii despre campanie, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT