joi, iunie 13, 2024
OPINIIUn gând de 1 iunie

Un gând de 1 iunie

Pe vremea mea, când eram copil, exista un cântec foarte optimist…Noi în anul 2000 când nu vom mai fi copii.

Nici nu mă gândeam ce înseamnă să nu mai fii copil, într-o lume plină de progres.

Că un copil este o taină și reprezintă practic dovada nepervertirii omului, el însuși o taină, pe care HRISTOS ne-a mărturisit-o: Lăsați copiii să vină la mine! – e indubitabil.

DUMNEZEU ne naște curați și aceasta este dovada a ce ne spune HRISTOS.

Pe Adam și Eva i-a făcut Dumnezeu curați, dar ei prin neascultare, au fost pervertiți de către cel rău.

Astăzi, copiii sunt pervertiți din fragedă pruncie, cu ideologie sexisto-marxistă, pentru că cel rău lucrează prin politicienii proști și ticăloși, stăpînind lumea ce va veni prin hidoșenie și promiscuitate.

Cum vor fi copiii noștri în 2050, dacă nenorociții de astăzi le fură inocența și le forțează pervertirea prin legi stupide?
Greu de spus?
Și ce facem noi astăzi pentru educația sănătoasă a copiilor noștri?

Pentru că un copil este în primul rând un dar al lui DUMNEZEU către noi. Iar de cele mai multe ori, numai dacă privești destrăbălarea care a dus la pruncuciderea a peste 26 de milioane în acești așa ziși ani de libertăți, ce întrebări oare ne-am mai putea pune despre o lume a copiilor de azi și de mâine?

Decât că totul e o magie, așa cum spun tot timpul influencerii tâmpi și politicienii ticăloși, adică o vrăjitorie și nu o taină, alimentată de vrăjelile sexo marxiste ale șmecherilor progresiști care cred că stăpânesc ei lumea.

Lumea este a lui DUMNEZEU și El o va judeca când HRISTOS va veni pe norii Cerului.

Atunci când oamenii își vor epuiza toate șansele lor de salvare și se vor îndrepta inevitabil spre pierzanie și distrugere.

De asta astăzi, să ne gândim măcar la copiii noștri, responsabil și să-i creștem cu dragoste, cu credință și cu nădejde în spiritul tainei lui DUMNEZEU. A lui HRISTOS Cel Înviat.

Așa să ne străduim a-i păstra, ca un dar deosebit pe care DUMNEZEU ni l-a făcut.

HRISTOS A ÎNVIAT!

La Mulți Ani, tuturor copiilor din lumea aceasta, inocenți și nevinovați și frumoși, de care din păcate adulții mulți dintre ei iresponsabili, își bat joc.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE