joi, iunie 13, 2024
OPINIIIngineria socială a funcționat: Cetatea România nu mai există

Ingineria socială a funcționat: Cetatea România nu mai există

Nenorocirea de la 2 mai, moartea Alexandrei(foto) la spitalul din Botoșani, nașterea pe trotuar la Urziceni, obscenitățile de la Untold și Neversea și toate câte vor veni nu sunt excepții. Nu sunt accidente sau „coincidențe”. Sunt rezultatul firesc al procesului prin care a trecut poporul acesta, din 1990 încoace, dar cu precădere din 2004 începând.

Ce au toate cazurile astea în comun? Victimele sunt tineri sau copii, adică exact ceea ce reprezintă viitorul – inclusiv biologic – al unei colectivități. În toate societățile puternice, toate țările/imperiile/regatele de succes, putem observa grija pentru cei mai tineri.

Nașterea cât mai multor copii și protejarea lor, educarea lor încât să ducă națiunea mai departe. Oamenii au simțit asta și de-aceea, migrația s-a îndreptat spre țările puternice. E cel mai firesc sentiment și instinct: acela de a te duce acolo unde copiii tăi sunt în siguranță.

Evenimentele tragice din ultimele luni – care, repet, sunt doar CE SE VEDE din fenomen – arată că poporul român și-a pierdut și acest elementar instinct: nașterea de copii și protejarea lor. Schimbarea de paradigmă este evidentă: copiii nu mai sunt comorile cele mai prețuite, ci o marfă, niște producători de bani. Orice e acceptabil atâta vreme cât utilizarea lor produce bani cuiva. Asta e realitatea dovedită de Untold, de mass-media, de guvern, etc.

Copiii sunt buni pentru a-i injecta astfel încât să devină dependenți de medicamente, copiii sunt utili prin crearea de dependențe de tehnologie. Protecția copiilor de obscenități și pornografie este mai puțin importantă decât satisfacerea dorințelor lobby-ului homosexual. Și exemplele pot continua.

Un grup de oameni care-și tratează așa copiii născuți – nu mai vorbim de cei avortați – nu are nicio șansă. Încetează a mai fi un popor. Este doar o colecție de triburi și grupuri de interese.

Asta e România azi. Statul este capturat de către aceste grupări de interese – în primul rând externe – și poporul este neputincios, inexistent. Citeam azi că la Botoșani ar fi „tensiune” după moartea Alexandrei.

Credeți că se pune de vreo revoltă? Sau măcar un protest? Ei…aș! Mai multe mii de botoșăneni au semnat O PETIȚIE ONLINE…Jenant. Să nu creadă botoșănenii că am ceva cu ei:situația este identică peste tot. Asta este maximul pe care-l poate scoate instinctul de apărare al poporului român în fața agresiunii copiilor săi: semnează o petiție online.

Vă dați seama în ce hal am ajuns?

Multă lume se plânge de comportamentul statului român față de românii plecați din țară sau față de românii din teritoriile istorice din jur. Păi dacă nu taxăm vinderea și răul făcut celor mai nevinovați dintre noi, copiii, cum vă închipuiți că vom taxa trădarea unor adulți aflați la sute/mii de km depărtare?

Majoritatea dă vina pe politicieni. Ei ar fi vinovați. Sigur că nominal, autoritățile sunt de vină. Dar gândiți-vă puțin ce înseamnă acest cuvânt…„autorități”. Aveți încrederea în autoritatea – în orice domeniu ar fi – a celor care ne conduc? Vă inspiră autoritate? Dacă suntem sinceri, răspunsul este „Nu”.

„Politician” vine de la „polis”, adică cetate. Politicianul este cel care se ocupă cu treburile cetății.Ideal, el vine dintre CETĂȚENI și este reprezentativ pentru ei. Dar pentru ca toate astea să funcționeze, trebuie să existe O CETATE: o comunitate de destin a unor oameni, legați între ei de valori comune, tradiții și dorințe. În momentul în care un grup ajunge să-și sacrifice, cu bună știință copiii și tinerii, adică exact „raison d etre”-ul său, acel grup nu mai există.

După 20 de ani de inginerie socială asiduă, în care ni s-a spus și repetat că suntem un popor de hoți, fără istorie, corupții planetei, criminali și genocidari care trebuie să-și ceară scuze că există, medievali creștinopați (ca să citez un articol apărut în ziarul Armatei Române!), iată și rezultatele: „cetatea România”, construită cu migală și sacrificii în sute de ani, nu mai există.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Dacă vreți să vă regăsiți acel „raison d’être”, căutați icoana României Mari de pe zidul exterior al Mănăstirii „Petru Vodă”, unde conturul României interbelice este zugrăvit sub formă de cetate!

 2. „Ce au toate cazurile astea în comun? Victimele sunt tineri sau copii, adică exact ceea ce reprezintă viitorul – inclusiv biologic – al unei colectivități. În toate societățile puternice, toate țările/imperiile/regatele de succes, putem observa grija pentru cei mai tineri.”

  Ce bine era dacă numeați câteva … Și ce numiți dvs. „succes”!

  „Asta e România azi. Statul este capturat de către aceste grupări de interese – în primul rând externe – și poporul este neputincios, inexistent. Citeam azi că la Botoșani ar fi „tensiune” după moartea Alexandrei.”

  Cine vă citește are impresia că „grupurile de interese” n-au … stat. Ba au, este proprietatea lor, și lucrează pentru ele. Se numește „Democrație” (deși dvs. preferați „comunism”). Dar, cum nu le-ați numit, mare lucru nu se poate spune ca răspuns la afirmații vagi. Apoi, care-i problema ? Doar România e capturată ?!

  State puternice … precum acesta (de mai jos) ?

  https://www.greanvillepost.com/2023/08/22/leopolds-ghost-redux/

  Autorul (Paul Edwards) este fost scenarist la Hollywood. Și nu-s convins că e chiar „Stânga radicală”, cum îi spun istoricii dvs. La finele articolului vă spune și cum îl puteți găsi:

  „Paul Edwards is a writer and film-maker in Montana. He can be reached at: hgmnude@bresnan.net

  Americanii au o listă foarte lungă de asemenea isprăvi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE