ACTUALITATEGrecia : Arhimandritul Efrem, starețul Mânăstirii Vatopedu de la Sf. Munte Athos...

Grecia : Arhimandritul Efrem, starețul Mânăstirii Vatopedu de la Sf. Munte Athos a fost diagnosticat cu Covid și este în spital

Starețul Mânăstirii Vatopedu, Arhimandritul Efrem, a fost internat într-un spital din Atena, unde a primit diagnosticul de infectare cu Covid-19, informează Romfea.

Conform sursei citate, starețul a prezentat simptome destul de ușoare, dar din cauza altor afecțiuni pe care le are, a fost transferat la un spital pentru a fi tratat.

Starețul Efrem este unul dintre cei mai populari clerici din Sf. Munte Athos, fiind deseori invitat în România pentru a vorbi în cadrul evenimentelor organizate de Biserica Ortodoxă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Arhimandritul Efrem este stareț al Mănăstirii Vatopedu din 1990.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...