ACTUALITATEGrecia : Arhimandritul Efrem, starețul Mânăstirii Vatopedu de la Sf. Munte Athos...

Grecia : Arhimandritul Efrem, starețul Mânăstirii Vatopedu de la Sf. Munte Athos a fost diagnosticat cu Covid și este în spital

Starețul Mânăstirii Vatopedu, Arhimandritul Efrem, a fost internat într-un spital din Atena, unde a primit diagnosticul de infectare cu Covid-19, informează Romfea.

Conform sursei citate, starețul a prezentat simptome destul de ușoare, dar din cauza altor afecțiuni pe care le are, a fost transferat la un spital pentru a fi tratat.

Starețul Efrem este unul dintre cei mai populari clerici din Sf. Munte Athos, fiind deseori invitat în România pentru a vorbi în cadrul evenimentelor organizate de Biserica Ortodoxă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Arhimandritul Efrem este stareț al Mănăstirii Vatopedu din 1990.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...