joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEUn bebeluș de 500 de grame s-a născut la un spital din...

Un bebeluș de 500 de grame s-a născut la un spital din județul Constanța

Un bebeluș născut prematur, cu o greutate de doar 500 de grame, este internat la Spitalul Orășenesc Hârșova,  din județul Constanța, informează presa locală.

În această dimineață, la ora 7:30, cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Hârșova au ajutat la aducerea pe lume a unui bebeluș născut prematur, la 24-25 săptămâni de sarcină, cu o greutate de 500 grame și o lungime de 25 cm. Bebelușul este unul dintre puținele cazuri de naștere prematură, la 5 luni, cu greutatea de 500 de grame.

În ciuda vârstei și a greutății, bebelușul este activ, vioi, iar medicii sunt încrezători în șansele sale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Medicii care au salvat viața micuțului sunt Charbanov Dimitare Roumenov, medic specialist obstetrică ginecologie și Predescu Dragoș, medic specialist medicină internă.

Bebelușul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Nou-Născuți, pentru a putea beneficia de asistența medicală necesară.

„Felicitări personalului medical de la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Hârșova, pentru implicare și pentru miracolul realizat”, susține managerul Spitalului Orășenesc Hârșova, Andrei Bogdan Zidaru, citat de Focus Press.

De remarcat că în unele state din SUA, avortul unui astfel de copil este permis, iar unii doresc ca avortul să poată fi permis inclusiv la termen.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE