marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATETVR nu a mai difuzat o emisiune în care invitata principala era...

TVR nu a mai difuzat o emisiune în care invitata principala era Carmen Tănase. Dan Turturică, șeful TVR, consideră că actrița e vinovată că nu a fost de acord cu vaccinarea

Televiziunea Română (instituție de stat finanțată de la buget) a oprit de la difuzare o emisiune în care invitată era actrița Carmen Tănase, scrie Libertatea.

Emisiunea fusese filmată și promovată pe post, dar a fost stopată la intervenția președintelui TVR, Dan Turturică. Acesta a făcut un „scandal monstru” când a aflat că este vorba despre Tănase.

El le-a reproșat realizatorilor emisiunii că au invitat o persoană care a fost „împotriva vaccinării SARS CoV-2”.

Diana Pascal (direcția programe), Carla Tompea (producător general TVR) și Virgina Stroian, producătoarea emisiunii, au fost vizate de către reproșurile șefului Televiziunii Române.

Emisiunea respectivă urma să o prezinte pe Tănase în rolul ei de iubitoare de animale și este realizată de Sebastian Țopescu Jr, fiul celebrului comentator.

„Nu degeaba e una dintre cele mai iubite actrițe! Carmen Tănase este o personalitate dincolo de scenă și de rolurile din teatru și televiziune”, era promovată artista pe siteul TVR, înainte ca Turturică să facă o criză de nervi.

La rândul său, Carmen Tănase a spus că nu a fost anunțată de eliminarea emisiunii, dar nu s-a declarat surprinsă. „E clar că nu mă suportă”, a spus ea.

După ce Libertatea a întrebat, pe 14 iunie, de ce nu a mai fost difuzată emisiunea programată pe 4 iunie, TVR a răspuns că a fost vorba de „probleme tehnice” și că va fi difuzată pe 18 iunie.

Interesant este că în Comitetul Director al TVR este mama realizatorului emisiunii. Fiul Christelei Ungar Țopescu a primit 38.500 de lei pentru 11 ediții, din care au fost difuzate doar 10. Conform Libertatea, acesta a avut de atins impresionanta țintă de 0,0% audiență pentru acești bani.

În timpul crizei medicale, Carmen Tănase a fost una dintre cele mai cunoscute persoane care au contestat măsurile impuse de autorități.

Tănase nu a contestat niciodată existența bolii, ci „măsurile aberante” ale autorităților, după cum s-a exprimat.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. Nu e deja prea tarziu sa mai fie “raca” intre vaxati si cei impotriva vax ?
    S-a dovedit ca nu are relevantza dc esti vaxinat au ba ..cei nevaxati nu sunt raspunzatori de raapandire…si atunci..ce vrea nenea ala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate