ACTUALITATEActrița Carmen Tănase: Nu am contestat existența bolii, pentru că așa mi...

Actrița Carmen Tănase: Nu am contestat existența bolii, pentru că așa mi s-a pus în cârcă, ci măsurile absolut aberante

Măsurile luate de autorități pentru combaterea unei boli, care în proporție de 98% este vindecabilă, au fost exagerate, și au dus la un dezastru atât economic, cât și uman, oamenii ajungând în pragul psihozelor, a declarat actrița Carmen Tănase la postul AlephNews.

Decizia de a închide o planetă ar fi presupus, în mintea mea, să fie o nenorocire atât de mare încât să nu poată fi controlată absolut deloc, a subliniat actrița Carmen Tănase.

„Cel mai tare m-a supărat exagerarea ieșită din comun. Nu am contestat nici o secundă existența bolii, pentru că așa mi s-a pus în cârcă, ci măsurile absolut aberante. Decizia de a închide o planetă ar fi presupus, în mintea mea, să fie o nenorocire atât de mare încât să nu poată fi controlată absolut deloc. Așa am judecat eu.

În clipa în care există această boală care, în proporție de 98%, este vindecabilă și în multe, foarte multe cazuri, nu știu ce procent din acest 98% cu un simplu paracetamol sau deloc, consider că măsurile sunt absolut exagerate deoarece, din asta, a decurs un dezastru: economic, de toate felurile,uman, omenesc. Oamenii sunt în pragul psihozelor, disperării”, a explicat Carmen Tănase.

O comunicare realistă și optimist ar fi fost o soluție mai bună, crede Carmen Tănase.

„Eu cred că mesajele ar fi trebuit să fie optimiste. Cred că în față ar fi trebuit aduse cazurile vindicate, succesul unui tratatament. Dar, faptul că este o rată atât de mare de supraviețuire, cred că asta ar fi trebuit să fie principala știre și nu cealaltă. Eu cred că ar fi trebuit să le spună oamenilor cum să-și păstreze sănătatea. Cum să faci să îți crești imunitatea? Cum să faci sport?”, a spus Carmen Tănase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite