ACTUALITATETrump de România. Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook-ul pentru cenzură...

Trump de România. Avocatul Gheorghe Piperea dă în judecată Facebook-ul pentru cenzură și defăimare: Voi formula un denunț penal, aici, în România!

Fostul președinte Donald Trump a anunțat că va da în judecată Facebook, Twitter și Google. Cei trei lideri ai Big Tech practică „o cenzură ilegală, neconstituțională”.

„Astăzi, alături de America First Policy Institut”, o organizație care promovează politicile „America First” susținute de Donald Trump, „depun, în calitate de principal reprezentant, o acțiune colectivă majoră în justiție împotriva giganților Facebook, Google şi Twitter, precum și a șefilor lor executivi Mark Zuckerberg, Sundar Pichai şi Jack Dorsey”, a declarat miliardarul, într-un anunț făcut de la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey, în aplauzele asistenței.

Gheorghe Piperea face denunț penal împotriva Facebook

Într-un mesaj postat pe Facebook, în această seară, avocatul Gheorghe Piperea a precizat că va iniția un demers similar cu cel al fostului președinte american Donald Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt gata cu acțiunea în daune contra feisbuc, pentru cenzură și defăimare.

O public mâine, integral. Ca model, zic. Pentru toți cei care au avut de suferit de pe urma cenzurii, captivității, hoției de date cu caracter personal și defăimării/stigmatizării cauzate/practicate de feisbuc.

LE: Precizez că, dat fiind rolul nefast asumat de feisbuc și de fuhrerul său în comunicarea de “știri oficiale” referitoare la originea naturală a coronavirusului (pangolin/liliac – om) și la cenzurarea criminală a tuturor informațiilor și opiniilor referitoare la originea artificială (fabricare și scăpare din laboratorul din Wuhan, finanțat și de Fauci, și de institutul Pasteur), voi formula și denunț penal pentru comunicare de date false și zădărnicirea combaterii bolilor, atât contra feisbuc și a fuhrerului său, cât și a cenzorilor români care i-au ajutat, voluntar sau contra cost. Aici, în România.“, a scris, pe Facebook, avocatul Piperea.

Gheorghe Piperea a fost cenzurat pe Facebook în mai multe rânduri, ultima dată la jumătatea lunii iunie. Spunea atunci Gheorghe Piperea că va face toate demersurile necesare pentru a acționa în instanță gigantul Big-Tech.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...