joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATECarmen Avram spune că se creează un „trend“ în Europa pentru partide...

Carmen Avram spune că se creează un „trend“ în Europa pentru partide ale fermierilor și partide conservatoare: Pot să ajungă în Parlamentul European și să decidă ceea ce se întâmplă în viitor

Carmen Avram, europarlamentar din partea PSD, a vorbit despre victoria în alegerile din Olanda a unui partid al fermierilor. Ea spune că astfel de mișcări vor mai apărea și în alte țări din Europa.

„Avem o nemulțumire legată de această politică verde în tot sectorul agricol european. Sunt niște puncte fierbinți, iar cel mai recent punct fierbinte e cel cu crearea Partidului Fermierilor în Țările de Jos, care a uimit pe toată lumea la ultimele alegeri. Acest partid olandez, care a apărut de nicăieri, ca o forță, a început să inspire diverse alte mișcări, diverse alte organizații europene.

Se cochetează în diferite locuri din Europa cu ideea înființării unor partide care să fie ale agricultorilor, astfel încât agricultorii să aibă proprii reprezentanți la Bruxelles, în locul în care se decide această politică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fermierii din Olanda au obținut 25% din voturi. Ei nu reprezintă 25% din societate, dar când au participat la alegeri au obținut 25% din voturi. Nu au fost doar ei, ci și oamenii de lângă ei, oamenii din zona rurală și oamenii care au început să simtă în bugetul personal efectele acestor crize multiple.

Fermierii pot aduna în jurul lor un electorat suficient de numeros încât să ajungă în parlamentele naționale, în Parlamentul European și să decidă ceea ce se întâmplă în viitor. Sunt țări foarte mari care pot crea un trend. Au fost alegerile locale în Spania care au dat un avânt nesperat conservatorilor și cetățenilor care au amendat inclusiv aceste politici verzi care vin din zona socialistă și cea a verzilor. În Germania, Partidul Alternativa pentru Germania a crescut cu 8 procente în ultimul an“, a spus Carmen Avram, potrivit dcnews.

Mișcarea Fermier-Cetățean (BBB) a câștigat și mai multe voturi decât se previziona inițial la alegerile din Olanda de anul acesta. Formațiunea politică a obținut 17 locuri în Parlament, cu 2 mai multe decât formațiunea premierului Mark Rutte.

Fermierii olandezi au protestat masiv anul trecut, ca urmare a implementării unor politici draconice de eliminare a emisiilor de CO2, dar și poluării cu nitrogen, pentru a atinge utopica țintă a UE de Net Zero emisii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate