vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATETop 5 minciuni din pandemie, în viziunea avocatului Gheorghe Piperea

Top 5 minciuni din pandemie, în viziunea avocatului Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că menținerea stării de alertă, timp de aproape de doi ani, prin justificarea că ar fi o măsură sanitară, ar fi cea mai mare minciună a autorităților din această pandemie.

În realitate, afirmă el, „a fost excepționalism economic și juridic, care a permis (și permite) unor tehnocrați auto-mandatați și guvernului prostocrat să facă lucruri niciodată permise în situații normale: achiziții de stat confidențiale, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ (mutarea oricui, oricând, oriunde, cultivarea sinecurilor politice, hărțuirea și șantajul la locul de muncă), subordonarea justiției, transformarea poliției, a jandarmilor și a funcționarilor sanitari în armă totalitară”.

Iată care sunt celelalte patru minciuni din top, în opinia lui Piperea:

„(ii) măștile au fost eficiente.
Fals.
De la “masca nu are nicio relevanță în afara spitalelor”, la “masca e sfântă”, la “necesitatea” a trei măști, la utilitatea “acoperitoarelor faciale” (în realitate, măști neconforme), până la “măștile sunt mai eficiente va vakseenul”, totul a fost fals. Pandemia nu s-a terminat. Se va termina curând, dar prin imunizare naturală. Fără mască, pandemia ar fi durat 6 luni. Cu mască, durează 2 ani. Bine că CCR a desființat oug care impunea obligativitatea inutilei cârpi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

(iii) testele pisiar sunt relevante și fiabile.
Fals.
CDC din SUA le-a scos din uz pentru că nu făceau distincția între gripă și c… și că dădeau rezultate fals pozitive chiar și la 3-4 luni după infectare.
Autoritățile europene admit că 30% din rezultate sunt fals pozitive.
În Suedia s-a dat cifra de 90%…
Notă suplimentară: CDC a spus recent pe tuiter că cel puțin 10% din numărul total al materialelor genetice, rezultate ale testelor, au fost colectate (clandestin) pentru a fi folosite pentru secvențieri genetice. Iată adevăratul scop al testării: crearea unei baze de date globale cu privire la amprenta genetică a individului, cu tot cortegiul de riscuri antrenate.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

(iv) vaccinul a fost eficient : protectiv și sigur.
Fals.
Varianta Omicron a probat totala ineficiență a vakseenului. Doza a treia a demonstrat caracterul pur temporar al “eficienței”. Nu a existat imunizare individuală, nu a existat imunitate de turmă, nu s-a oprit plandemia (dimpotrivă, doza “completă” a cauzat mare parte din valul 4, iar doza a treia, valul 5). Nu contează că, statistic, au putut apărea cifre (forțate) care arată un număr de cazuri ușoare mai mare în cazul “imunizării”, în raport de ne-“imunizare”. Contează minciuna enormă și criminală confirm căreia vakseenarea este singura soluție de vindecare și prevenție, iar persoanele “imunizate” sunt în siguranță, protejându-i și pe ceilalți.

(v) codul QR a ajutat “luptei” contra plandemiei.
Fals.
Nu a avut niciun efect pozitiv epidemiologic. Dimpotrivă, a favorizat răspândirea bolii, pentru că posesorii codului, chiar pozitivi fiind, au intrat liber în mari și aglomerate comunități, infectându-le.
În realitate, codul QR este un nazipass, care a restrâns totalitar drepturi și a pregătit introducerea în Europa a creditului social de tip chinezesc. Adică, dictatura digitală și apartheidul sanitar”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE