sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEPrimarul Fritz finanțează un FESTIVAL LGBT. Presa locală: Cine zice că Fritz...

Primarul Fritz finanțează un FESTIVAL LGBT. Presa locală: Cine zice că Fritz și “fătălăii” de la USR nu fac nimic, la Timișoara?!

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a decis să finanțeze un festival LGBT pe Bega, prin centrul cultural de proiecte al instituției, înființat de actuala administrație pentru alocarea de fonduri către sectorul cultural, scrie Banatul Meu.

Decizia vine în contextul în care edilul de la USR a decis tăierea finanțării „unor festivaluri de renume precum Timfloralis”, notează sursa citată.

Ca și la București, festivalul LGBT se va desfășura pe mai multe zile, în perioada Postului Sf.Marii, terminându-se chiar în ajunul marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Anunțul edililor a stârnit reacția dură a liderului liberal, Ben-Oni Ardelean. Acesta acuză că sub „pulpana” lui Fritz, Timișoara a ajuns „fortăreața neo-marxismului, fantoma care bântuie Europa”.

„Primăria Timișoara finanțează organizarea unui festival LGBTI+, în condițiile în care Festivalul Inimilor, aflat sub patronaj UNESCO, Timfloralis, un magnet de turiști, investiții, proiecte și multe alte evenimente de impact ale orașului au fost aruncate la coșul de gunoi de “revoluționarii bunei guvernări”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Primăria Timișoara a ajuns fortăreața neo-marxismului, fantoma care bântuie Europa. Se pare că tot ce a fost bun trebuie aruncat și înlocuit cu toate inepțiile agreate de tovarăși (Străzi pentru comunitate, dar comunitatea lipsește, Zilele Timișoarei organizate în bătaie de joc și lista lista poate continua).

Oare unde ne îndreptăm? Cât o să-i mai tolerăm? Cât vor mai continua în acest ritm? Ce își doresc cu adevarat? Nu sunt doar întrebări personale, ci nedumeririle multor timișoreni.
Dumnezeu să binecuvânteze orașul nostru!”, a scris Ardelean.

Siteul Banatulmeu.ro a titrat ironic: „Cine zice că Fritz și “fătălăii” de la USR nu fac nimic, la Timișoara?! Avem festival LGBTI+, în capitala Banatului”.

Pe rețelele de socializare, comentariile curg fluviu, scrie o altă publicație bănățeană, Demnitatea.

„Ma amuza cele doua minute de ura promovate de socialismul european. Ce inseamna ma spatiu sigur pentru LGBTI+? Hai, inteleg ca fiecare are preferintele lui sexuale in dormitor, dar ce parere ar avea cei de alte orientari daca si eu as iesi sa urlu pe strada ca imi place sa mi-o trag cu gagici? Sau sa urlu ca ma simt marginalizat si ca nu vreau sa fiu ignorat: „We’re here and we’re straight!” scrie unul dintre cititori la rubrica de comentarii a publicației timișorene, completând: „In plus, a face marsul fix in fata catedralei, mi se pare ca este un afront. Aveti tupeul sa veniti sa faceti asta in Bucuresti in fata Sinagogii Mari sau a Templului Coral? Sau macar in fata unei moschei? Nu, nu aveti pentru ca ati fi batuti cu pietre. Dar cu crestinii merge, ca is prosti si intorc si celalalt obraz. Mi-e greata! Nu mi-e greata de preferintele voastre, dragilor, mi-e greata de victimizarea asta snowflake si de woke culture-ul promovat la greu (Restart TM, schimbarea mentalitatilor invechite – hahaha, ce suna a comunism asta :)) )”

„Nu am nimic cu nici un homosexual si consider ca fiecare poate sa aiba ce placeri vrea (…), insa daca ajungem sa ne expunem practicile sexuale public inseamna ca nu suntem altceva decat niste exhibitionisti. Prin aceasta campanie excesiva de exhibitionism homosexual nu veti reusi sa faceti altceva decat sa va urasca marea masa a populatiei. Dar probabil ca cer prea multa analiza de la o adunatura de dezaxati si incompetenti cum este acest USR…”, reacționează un alt timișorean.

Reamintim că actualul primar a intrat în USR după ce a activat politic timp de zece ani în rândurile Verzilor germani, formațiune de stânga ce promovează sub umbrela ecologismului și politici de largă susținere a drepturilor minorităților sexuale sau a migrației. Coincidență sau nu, de la instalarea în funcție a fostului „verde” Dominic Fritz, apariția în număr tot mai mare a migranților pe străzile orașului este un alt fenomen remarcat la Timișoara.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. nu au mai dat bani la biserici ca să rămână la oengimea elgibitistă, pletora de activiștii masteranzi fără meserie dar care vor bani publici din activismul lor – promovarea sexului polivalent

    cerșetori de bani publici toti oengiștii sunt sugative bugetare , de aia cer ieducație secsuală, să ia bani pe obsesiile lor, să nu fie obsesii de-a moca

  2. Chiar am ajuns să alegem răul cel mai mic, fără să știm că, de fapt, e mai mare și mai mincinos.Atât cu”civilizația germană” tot mai subțire și mai coruptă.Cred că sezonul nemților “exemplari” a luat sfârșit în politica românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE