marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | O mașină Tesla Cybertruck a luat-o razna, a plecat singură...

VIDEO | O mașină Tesla Cybertruck a luat-o razna, a plecat singură și s-a izbit de o casă. Într-o scenă demnă de desenele animate, șoferul poate fi văzut cum aleargă spre noul său vehicul încercând să-l oprească

O mașină electrică Tesla Cybertruck a fost surprinsă de o cameră de supraveghere cum a scăpat de sub control. Vehiculul a mers singur o alee și s-a izbit de casa unui cetățean, potrivit Daily Mail.

Mașina de 109.000 dolari fusese cumpărat cu doar 4 ore în urmă. Frânele acesteia au părut să nu funcționeze și a început să coboare pe o alee.

Tesla Cybertruck s-a oprit în final în casa unui vecin al proprietarului mașinii. Într-o scenă demnă de desenele animate, șoferul vehiculului a putut fi văzut cum alerga către noua sa achiziție încercând să o opreasscă.

El a spus că „frânele din spate s-au blocat” în timp ce mașina accelera. De asemenea, volanul vehiculului „nu a mai răspuns” la comenzi.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului. Este posibil ca reparațiile să coste aproape 30.000 de dolari.

Acesta este cel mai recent incident dintr-un șir jenant de situații în care a fost implicat vehiculul electric Tesla Cybertruck.

Tesla a rechemat recent vehiculele fabricate între 13 noiembrie 2023 și 26 mai 2024. Aproximativ 11.000 de mașini Tesla Cybertruck s-au întors în service.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Istoric Ivan,

    N-ar fi bine dacă ați mai alterna prezentarea succeselor Vestului cu cele similare ale Estului (mai ales în domeniul mașinilor electrice!) ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE