joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Tesla Cybertruck, celebra mașină electrică futuristă produsă de Elon Musk,...

VIDEO | Tesla Cybertruck, celebra mașină electrică futuristă produsă de Elon Musk, s-a împotmolit într-un râu mic din California. În final, vehiculul a fost tractat de o camionetă pe benzină

Un nou videoclip arată momentul jenant în care un Cybertruck Tesla s-a împotmolit într-un râu din California. Acesta este cel mai recent exemplu dintr-un șir de incidente care au implicat vehiculul electric, potrivit Daily Mail.

Camioneta futuristă a fost surprinsă cum încerca să traverseze un râu din Canionul Azusa. În videoclip se observă cum mașina e blocată în râu cu apa mai sus de centrul roților.

În primă fază, Cybertruck-ul a nu a reușit să treacă pe partea cealaltă a apei. Apoi, șoferul a dat cu spatele spre marginea opusă în efortul de a-și lua avânt, dar nu a reușit nici atunci să traverseze cu succes.

După încercări repetate, o camionetă Silverado a ajutat la scoaterea Cybertruck-ului din apă. Comentatorii l-au criticat pe șofer pentru că a încercat să folosească vehiculul pentru a traversa un corp de apă.

„O problemă pe care o observ cu mașina este că este prea rigidă pentru cât de mare are ampatamentul. Când roțile sunt atât de îndepărtate, ai nevoie de mai multă suspensie. Altfel, este doar o mașină înaltă”, a spus Derrick Fishes.

„Nu aș bagă un camion de 100.000 într-un râu ca acesta. În primul rând este electric, așa că mi-aș face griji pentru asta. În al doilea rând, doar pentru că are 1000 de cai putere (…) nu înseamnă că poate face ceva”, a spus Zane Dzikonski.

„Abia aștept până se epuizează banii de influență. Acesta este un spectacol de circ”, a spus altul.

Cybetruck-ul lui Elon Musk, implicat în tot mai multe incidente

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de incidente care implică vehiculul cu care mulți cumpărători au avut o multitudine de probleme.

În martie, un șofer a intrat în logo-ul Hotelului Beverly Hills. Acesta i-a cerut lui Elon Musk un vehicul nou, după ce a dat vina pe serviciul de valet al hotelului.

Vehiculul a rămas blocat deasupra bordurii și în frunzele de palmier din jurul indicatorului de intrare în hotel. Serviciul de valet a spus că niciunul dintre angajații lor nu conducea camioneta electrică respectivă.

De asemenea, un șofer neglijent care a ignorat semnul „Fără vehicule pe plajă sau dune” a ajuns să conducă Tesla Cybertruck pe o plajă din California în martie, unde a rămas blocat în nisip.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Mie mi se pare ca este vorba de un video despre un sofer cam tantalau, nu despre o masina Tesla! Sincer, daca soferul vira la stanga sau la dreapta, asa incat sa “prinda” malul sub un unghi, cred ca ar fi putut sa urce! Nu s-a gandit… A vrut sa urce neaparat “head-on” (fontal, direct). S-ar fi impotmolit exact la fel cu orice masina, chiar si Hummer sau oricare alta!! De fapt se observa in video ca Tesla are totusi tractiune, la un moment dat ridica si nisipul de pe malul din dreapta imaginii (deci rotile se invarteau tare).
    Dincolo de asta, nu stiu cum o fi Tesla “Cyber-truck” (ma astept la supraveghere totala, ca orice Tesla), dar masinile electrice in general au o problema foarte foarte mare: bateriile care risca sa ia foc oricand si ard pana se consuma chimicalele din ele, fara sa poata fi stinse (ard si sub apa)!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE