luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEUn pacient de la Spitalul Foișor a povestit chinurile prin care a...

Un pacient de la Spitalul Foișor a povestit chinurile prin care a trecut la evacuare: Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital

Unul dintre pacienții evacuați de la Spitalul Foișor, Dumitru Bădiță, a povestit într-o postare pe pagina sa de Facebook, experiența prin care a trecut:

„Am trăit ca s-o văd si pe asta la 74 ani!

Absurditatea kafkiană a pălit în fața ordinelor date de Vlad Voiculescu:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am fost operat joi 08 apr.2021 ora 10, la spitalul Foișor de către medicul ortoped Șerban Dragosloveanu, căruia îi aduc mulțumiri, la umărul drept unde mi s-a implantat în os o ancoră de care au fost cusuți mușchii rupți. Am fost transferat la terapia intensivă unde am fost îngrijit impecabil cu perfuzii permanente, cu săruri și calmante, mai ales după ora 17 când durerile crunte nu au cedat nici cu două injecții cu morfină. A trecut greu noaptea cu alte calmante urmând să mi se facă după ora 8 altă injecție cu morfină.

Dar adio, A VENT CUTREMURUL PRODUS DE MARELE MIC, VLAD VOICULESCU și am fost evacuat cu perfuzia după mine in salon unde mă aștepta biletul de ieșire.

Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital.

Nici acum nu pot realiza fazele absurde prin care am trecut. Nu mi s-au dat medicamente de ameliorarea durerii ci doar o rețeta de 10 pastile de Aflamil.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Îi înțeleg pe medici și alte cadre medicale că au executat ordine ,,de sus” încălcând totalmente drepturile pacientului la tratament complet.

Nici la control nu mă pot merge acolo!

Fac apel către guvernanți să lase medicii, specializați cu greu, să-și exercite profesia!

Vreau sa fiu tratat în continuare de medicul specialist Șerban Dragosloveanu!

JOS DICTATURA JOSNICĂ IMPUSA DE ACTUALUL GUVERN,

DIRIJAT DE KLAUS WERNER!“ a scris cetățeanul pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE