ACTUALITATELudovic Orban: Sunt un susținător al familiei tradiționale

Ludovic Orban: Sunt un susținător al familiei tradiționale

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat miercuri că respectă drepturile fiecărui cetățean de a avea orice orientare dorește, dar a amintit că este un susținător al familiei tradiționale, informează Agerpres.

„Respect drepturile fiecărui cetățean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare dorește. Pe de altă parte, eu sunt un susținător al familiei tradiționale și este cunoscută această politică a mea”, a declarat liderul Partidului Național Liberal.

Acesta a fost întrebat care este opinia sa în legătură cu rezoluția votată joi în Parlamentul European prin care Uniunea Europeană devine „zonă de libertate LGBT” și care este stadiul unui proiect referitor la parteneriatul civil care se află de mai mulți ani în Parlament și care a primit aviz negativ de la Guvern anul trecut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rezoluția Parlamentului European, sprijinită și de Comisia Europeană, a fost adoptată cu 492 de voturi pentru, 141 împotrivă și 46 de abțineri. Recent, tot în cadrul Uniunii Europene, s-a adoptat un „ghid lingvistic” corect politic, care interzice folosirea cuvintelor „mamă” și „tată” și respinge biologia umană, acestea fiind un atentat concret la adresa familiei și firescului, în sine.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...