marți, iunie 6, 2023
ACTUALITATESUA | Președintele Joe Biden: Ori vă vaccinați, ori purtați mască până...

SUA | Președintele Joe Biden: Ori vă vaccinați, ori purtați mască până o veți face | VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, le-a transmis concetățenilor săi noua regulă de bază în pandemie: „Ori vă vaccinați, ori purtați mască până o veți face. Alegerea e a voastră”.

Mesajul șefului Guvernului american a apărut pe Twitter.

Următorul mesaj al Președintelui a fost și mai explicit.

„Oameni buni, dacă sunteți vaccinați complet – atunci nu mai trebuie să purtați mască. Dacă nu v-ați vaccinat încă, mergeți pe pagina vaccines.gov pentru a găsi o injecție și puneți-vă masca până vă vaccinați complet”, a scris Biden. Mesajul a fost însoțit de un scurt video, în care președintele stă pe Biroul Oval și spune: „Fie e vaccinare, fie mascare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mesajul lui Biden vine după ce agenția americană CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) a dat publicității un instructaj prin care li se permite persoanelor vaccinate să renunțe la mască.

Același lucru l-a transmis și dr. Antony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase.

Reamintim că niciunul dintre aceste instructaje nu este obligatoriu la nivel federal. În SUA, fiecare stat în parte are autoritate asupra deciziilor medicale, ceea ce explică de ce anumite state precum Florida, Texas sau Mississippi au renunțat la restricții de luni de zile, în timp ce altele nu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate