ACTUALITATETexas și Florida raportează mai puține cazuri de infecții, după ce...

Texas și Florida raportează mai puține cazuri de infecții, după ce au eliminat complet restricțiile. În statele democrate cazurile cresc, deși sunt restricții în vigoare

Statele conduse de republicani, inclusiv Texas și Florida, raportează mai puține cazuri de coronavirus decât Michigan, Pennsylvania și New York, toate fiind conduse de democrați care refuză să retragă reglementările COVID-19 și obligativitatea purtării măștii, conform CDC.

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a fost criticat de stânga americană după ce a deschis complet statul la data de 10 martie. De cealaltă parte, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a fost acuzat că a pus în pericol locuitorii din statul peninsular atunci când a permis afacerilor să se redeschidă complet în septembrie, fără a fi necesară obligativitatea măștii.

În timp ce ambele state au reușit să reducă ratele de infectare și să înceapă redresarea economică, Pennsylvania, New York și Michigan, care au încă restricții, au avut creșterii a cazurilor de coronavirus.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit datelor Centrelor pentru Controlul Bolilor (CDC), Michigan s-a confruntat cu un număr mare de cazuri de coronavirus. Statul a raportat 390,2 cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele șapte zile. Guvernatorul Gretchen Whitmer a dat vina pe turiștii care merg în Florida și i-a îndemnat pe aceștia să lucreze de acasă o săptămână și să nu îi trimită pe copii la școală.

De asemenea, administrația Biden a solicitat în repetate rânduri purtarea obligatorie a măștii în toată țara. Președintele a criticat Texasul pentru că a ridicat regulile în martie, numind decizia drept o „gândire neanderthală”, deși numărul de cazuri a scăzut foarte mult, precizează FoxNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...