ACTUALITATETexas și Florida raportează mai puține cazuri de infecții, după ce...

Texas și Florida raportează mai puține cazuri de infecții, după ce au eliminat complet restricțiile. În statele democrate cazurile cresc, deși sunt restricții în vigoare

Statele conduse de republicani, inclusiv Texas și Florida, raportează mai puține cazuri de coronavirus decât Michigan, Pennsylvania și New York, toate fiind conduse de democrați care refuză să retragă reglementările COVID-19 și obligativitatea purtării măștii, conform CDC.

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a fost criticat de stânga americană după ce a deschis complet statul la data de 10 martie. De cealaltă parte, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a fost acuzat că a pus în pericol locuitorii din statul peninsular atunci când a permis afacerilor să se redeschidă complet în septembrie, fără a fi necesară obligativitatea măștii.

În timp ce ambele state au reușit să reducă ratele de infectare și să înceapă redresarea economică, Pennsylvania, New York și Michigan, care au încă restricții, au avut creșterii a cazurilor de coronavirus.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit datelor Centrelor pentru Controlul Bolilor (CDC), Michigan s-a confruntat cu un număr mare de cazuri de coronavirus. Statul a raportat 390,2 cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele șapte zile. Guvernatorul Gretchen Whitmer a dat vina pe turiștii care merg în Florida și i-a îndemnat pe aceștia să lucreze de acasă o săptămână și să nu îi trimită pe copii la școală.

De asemenea, administrația Biden a solicitat în repetate rânduri purtarea obligatorie a măștii în toată țara. Președintele a criticat Texasul pentru că a ridicat regulile în martie, numind decizia drept o „gândire neanderthală”, deși numărul de cazuri a scăzut foarte mult, precizează FoxNews.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate