ACTUALITATESUA | Ordinul lui Joe Biden privind vaccinarea obligatorie a angajaților, SUSPENDAT

SUA | Ordinul lui Joe Biden privind vaccinarea obligatorie a angajaților, SUSPENDAT

Oficiul pentru siguranța și sănătatea muncii (OSHA) a suspendat ordinul prin care obliga angajatorii să-și vaccineze angajații sau să prezinte un test negativ în fiecare săptămână, informează The Hill.

OSHA, care a postat anunțul pe site-ul său, a adăugat că „rămâne încrezătoare în autoritatea sa de a proteja lucrătorii în situații de urgență”.

Continuarea articolului este aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate