luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEAdministrația pentru Sănătate și Siguranță Ocupațională din SUA suspendă ordinul lui Joe...

Administrația pentru Sănătate și Siguranță Ocupațională din SUA suspendă ordinul lui Joe Biden de vaccinare obligatorie a angajaților

Administrația pentru Securitate și Sănătate Ocupațională a Departamentului Muncii a declarat că suspendă aplicarea noilor reguli ale administrației Biden care ordonă angajatorilor unor companii mari să solicite fie ca lucrătorii lor să se vaccineze împotriva COVID-19, fie să fie supuși testării săptămânale.

OSHA, care a postat anunțul pe site-ul său, a adăugat că „rămâne încrezătoare în autoritatea sa de a proteja lucrătorii în situații de urgență”.

Decizia agenției de a opri implementarea și aplicarea noii reguli vine după ce, la începutul acestei luni, o instanță federală de apel a oprit temporar directiva administrației Biden privind vaccinurile, invocând potențiale „probleme statutare și constituționale grave”. Astfel, OSHA așteaptă decizia.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Viitorul directivei guvernamentale rămâne incert, cazul fiind îndreptat către Sixth Circuit Court din Ohio, despre care National Law Review spune că cuprinde o majoritate de judecători numiți de republicani.

Între timp, firmele din întreaga țară se confruntă cu incertitudinea cu privire la noua regulă privind vaccinurile. Conform planului inițial, până pe 5 decembrie, angajatorii cu mai mult de 100 de angajați trebuie să aleagă dacă lucrătorii lor se vaccinează complet sau sunt supuși testării săptămânale,

Până la 4 ianuarie, acele companii trebuie să pună în aplicare regula, o cronologie care nu oferă angajatorilor multă marjă de manevră dacă Sixth Circuit Court susține regula. Din cauza termenului limită strâns, avocații pentru ocuparea forței de muncă au spus că încurajează companiile să avanseze cu respectarea conformității pentru a evita să fie prinși nepregătiți dacă regulamentul rezistă provocărilor legale.

Companiile care nu respectă ordinul COVID-19 s-ar putea confrunta cu amenzi severe, aproape 14.000 de dolari pentru fiecare angajat care nu respectă regula și până la 136.000 de dolari pentru întreprinderile care se dovedesc că „încalcă intenționat” cerințele, potrivit CBSNews.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE