marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESUA | O actriță renumită de pe Broadway a fost concediată pentru...

SUA | O actriță renumită de pe Broadway a fost concediată pentru că a refuzat să se vaccineze: „Este o provocare să fii creștin în această industrie”

În ciuda carierei sale distinse pe Broadway, actrița Laura Osnes ar fi fost concediată din emisiunea din Hamptons, New York, după ce a refuzat vaccinul împotriva Covid-19, informează Breitbart.

Potrivit Page Six, Osnes ar fi trebuit să joace într-o producție de o noapte („Crazy For You”) la Guild Hall din East Hampton pe 29 august, dar a ieșit din producție din cauza politicii teatrului de a presa toți angajații și artiștii să se vaccineze sau să prezinte teste negative periodic.

Actrița a dezvăluit că nu are încredere în vaccinuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La scurt timp după aceea, surse apropiate producției au spus că Osnes a ieșit din producție și a fost înlocuit de actrița Sierra Boggess, care a interpretat-o ​​pe Ariel în adaptarea de pe Broadway a „Micii Sirene”. Josh Gladstone, director artistic pentru teatru, a declarat pentru Page Six:

Suntem foarte încântați de distribuția pe care o avem și suntem încântați că Susan a avut o seară frumoasă. Ne pare rău că nu o avem pe Laura în această privință [și] vom aștepta să colaborăm din nou cu Laura. Suntem preocupați de menținerea siguranței personalului și a publicului nostru.”, a precizat Josh Gladstone.

Un reprezentant al Guild Hall a confirmat că Osnes a ieșit din spectacol, fără a specifica exact de ce a plecat. Conform regulilor stabilite de Liga Broadway, publicul, artiștii interpreți și personalul vor trebui să fie vaccinați atunci când Manhattanul își redeschide teatrele în toamnă.

The New York Post a raportat:

„În plus, publicul va trebui să poarte măști în timp ce se află în teatre, cu excepția cazului în care mănâncă și bea în zonele special amenajate. Directiva acoperă cele 41 de teatre din Broadway, va rămâne în vigoare până cel puțin în octombrie și ar putea fi extinsă în funcție de îndrumările de sănătate publică, a declarat Liga în comunicatul său de presă.”

Aceasta a subliniat că nu este ușor să fi creștin în industria ei, dar nu se plânge de provocările ce inevitabil apar:

„Este cu siguranță o provocare să fii creștină în această industrie. Mama spune întotdeauna că sunt ca un miel în mijlocul leilor din New York, dar cred că am fost chemată să o fac. Dumnezeu m-a echipat cu instrumentele de care am nevoie, nu numai pentru a supraviețui, dar pentru a avea succes și eficiență pentru El.”, a declarat actrița.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE