ACTUALITATEVIDEO | Dialog neașteptat pentru moderator la Realitatea FM: Doamnă, dar dacă...

VIDEO | Dialog neașteptat pentru moderator la Realitatea FM: Doamnă, dar dacă își inchipuie cineva că eu o să bag în mine un vaccin odată la 6 luni de acum încolo se înșală amarnic

Un dialog neașteptat, pentru moderatorul unei emisiuni de la Realitatea FM, a avut loc astăzi și a fost înregistrat de către jurnalistul li producătorul Paul Gabriel Andrei.

Moderatoarea, promotoare a politicii oficiale a statului în privința vaccinării, credea că a dat lovitura atunci când cetățeanul a început prin a povesti cum a respectat toate indicațiile autoritățile, inclusiv prin vaccinare.

Ce a urmat, însă, puteți afla de mai jos:

Moderatoarea: Bună ziua, cum vă numiți?
– Bună ziua, mă numesc X din București. Doamnă, vreau să vă spun că eu sunt vaccinat, am respectat toate regulile, port mască si îndemn pe toată lumea să facă asta.
M: Foarte bine, sunteti responsabil si astfel ar trebui să procedam toți.
– Eu am ascultat de doctori și m-am dus să mă vaccinez. E normal să asculti de ei.
M: Iată, astfel de mesaje si de atitudine ar trebui să avem toți, să ne gândim la aproapele nostru.
– Doamnă, dar dacă își inchipuie cineva că eu o să bag în mine un vaccin odată la 6 luni de acum încolo se înșală amarnic. Eu sunt sănătos, fac sport, nu am nicio problemă de sanatate.
M: Da, dar poate veți face…
– Doamnă, mi s-a spus că fac vaccinul o dată, l-am facut pe ăla într-o doză. Am ascultat de autorități si m-am conformat. Însă acum ce facem, stăm să bagam in noi la cateva luni un ser despre care nu știm exact cum acționează?
M: Da, dar știți că sunt studii…
– Doamnă, eu nu imi permit să îmi dau corpul peste cap că vor unii si alții. Pare că nici nu mai e vorba de sănătate aici, pare că se profită de aceasta pandemie ca unii să facă bani iar altii să impună unele lucruri care nu sunt tocmai ok. Eu nu mă mai vaccinez, am facut-o, am zis că e ok, dar atât.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...