joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATESteve Bannon afirmă că „Statul profund” din SUA plănuiește asasinarea lui Donald...

Steve Bannon afirmă că „Statul profund” din SUA plănuiește asasinarea lui Donald Trump

Fostul consilier al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, susține că „statul profund” plănuiește asasinarea fostului șef de stat american și că FBI a plantat dovezi în casa acestuia, în timpul raziei efectuată la domiciliul său din Mar-a-Lago, din Florida.

„Nu cred că putem exclude ca statul administrativ și aparatul lor, statul profund, să încerce să-l asasineze pe președintele Trump. Cred că toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Bannon într-un interviu acordat lui Alex Jones, scrie The Independent.

„Cred că paza ar trebui să fie la cel mai înalt nivel la care a fost vreodată. Și cred, sincer, că ar fi trebuit să se ducă în Mar-a-Lago și să anunțe: candidez la președinția Statelor Unite.”,a continuat Bannon.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Fostul consilier a numit razia FBI-ului drept o „desecrare”. Bannon a spus că reședința lui Trump din Florida este un loc „simbolic”, care rezonează cu mulți americani.

Declarațiile vin în condițiile în care în reședința de la Mar-a-Lago au avut loc întâlniri cu personalități politice de vârf, precum fostul premier japonez Shinzo Abe, premierul chinez Xi Jinping și președintele Braziliei Jair Bolsonaro.

Donald Trump a criticat dur razia FBI de la domiciliul său, numind-o „fără precedent” și „folosirea ca armă a sistemului juridic”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE