luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEFără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii: FBI a descins la...

Fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii: FBI a descins la reședința fostului președinte Donald Trump

Agenți ai Biroului Federal de Investigații (FBI) au descins la reședința fostului președinte american Donald Trump din Mar-a-Lago, în statul american Florida. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider de la Casa Albă. Potrivit unor surse judiciare, ancheta vizează deținerea ilegală de documente clasificate, relatează Breitbart.

„După ce am colaborat și am cooperat cu agențiile guvernamentale relevante, acest raid neanunțat în casa mea nu era necesar și nici adecvat. Acestea sunt vremuri întunecate pentru națiunea noastră, în condițiile în care frumoasa mea casă din Mar-A-Lago, în Palm Beach, Florida, este în prezent asediată, vizată de un raid și ocupată de un grup mare de agenți FBI. Nu i s-a mai întâmplat așa ceva până acum unui președinte al Statelor Unite”, a declarat Trump.

Un oficial judiciar a declarat, sub protecția anonimatului, că agenții FBI au verificat dacă Donald Trump avea documente prezidențiale suplimentare în reședință sau documente clasificate din timpul mandatului prezidențial. Agenții FBI au verificat cel puțin un seif din reședință.

Departamentul Justiției de la Washington anchetează de la începutul anului prezența unor documente clasificate în 15 cutii recuperate din reședința de la Mar-a-Lago de Administrația Arhivelor Naționale. Legislația federală din SUA interzice depozitarea de documente clasificate în locuri neautorizate, dar Donald Trump ar putea pretinde în instanță că, în calitatea de președinte, el deținea în momentul preluării documentelor autoritatea absolută pentru declasificare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Cunoastem manevra, Becali, Vadim etc.. toti care au ceva de zis trebuie sa dispara .Se pare ca peste tot se aplica aceiasi manevra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate