sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEStatul Major al Forțelor Navale Române îi cere scuze ÎPS Teodosie pentru...

Statul Major al Forțelor Navale Române îi cere scuze ÎPS Teodosie pentru că i-a tăiat microfonul în timpul slujbei de Ziua Marinei

Statul Major al Forțelor Navale a transmis luni, într-un comunicat de presă, că slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost întreruptă dintr-o eroare tehnică urmată de o eroare de comunicare.

„Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța, regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios. Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și au introdus următorul moment din ceremonial”, potrivit comunicatului de presă.

ÎPS Teodosie şi-a continuat slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale va transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului „o informare oficială cu privire la cele întâmplate și exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei”.

ÎPS Teodosie şi-a continuat slujba religioasă, aproximativ cinci minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar. Arhiepiscopul a declarat jurnaliştilor că este pentru prima oară când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe religioase şi că nu vrea să interpreteze acest gest.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Dupa ce au oprit la comanda slujba mai si mint ca a avut loc o eroare tehnica. Adica nimeni nu e de vina de la ei deoarece eroarea a fost tehnica!!!!! Factorul uman de la statul major nu s-a bagat in aceasta porcarie!!! Orice magarie pe care o faci iti ramane inregistrata in mintea ta si nu mai poti scapa de ea. Chiar daca crezi ca nu stie nimeni , te inseli. Sti tu si singur vei spune ce ai facut! Dumnezeu de fapt nici nu ne va judeca. Ne vom judeca singuri pe baza istoricului nostru inregistrat in memoria noastra……Asa ca……va urma judecata fiecaruia. Sa opresti o slujba asta chiar e un pacat grav……minciuna nu acopera pacatul. El va ramane pururi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE