luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Slujba oficiată de ÎPS Teodosie de Ziua Marinei, la Constanța,...

VIDEO | Slujba oficiată de ÎPS Teodosie de Ziua Marinei, la Constanța, a fost întreruptă de vizita întârziată a președintelui Iohannis. Arhiepiscopul Tomisului s-a supărat și a părăsit locul ceremoniei, după ce microfonul i-a fost tăiat

Slujba oficiată de Înaltpreasfințitul Teodosie cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, astăzi, după un decalaj în program. Decizia a fost luată de organizatori pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze zona.

Slujba Înaltpreasfințitului Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele Klaus Iohannis a întârziat câteva minute.

Pentru a intra din nou în programul stabilit la secundă, organizatorii evenimentului au fost nevoiți să-i taie microfonul înaltului prelat, întrucât ceremonia includea și survolarea portului de către mai multe aeronave, zbor care nu putea fi întârziat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta s-a supărat și a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

”Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce… și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se oprește microfonul în timpul unei slujbe, conform Antena 3.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate