marți, iulie 16, 2024
EDUCAȚIEIstoricul Marius Oprea scrie că dacă Ceaușescu ar fi trăit în 2020,...

Istoricul Marius Oprea scrie că dacă Ceaușescu ar fi trăit în 2020, Dacian Cioloș ar fi fost șeful Securității și Klaus Iohannis Ministrul Educației Socialiste. MRU, Ministrul de Externe

Pe 25 decembrie s-au împlinit 31 de ani de la moartea lui Nicolae Ceaușescu, în cazarma de la Târgoviște, iar cu această ocazie, istoricul Marius Oprea a scris un text despre cum ar fi arătat România dacă fostul președinte ar fi supraviețuit la putere după 1989.

În istoria alternativă propusă de Marius Oprea, istoricul spune că actualul președinte, Klaus Iohannis, ar fi fost Ministru al Educației Socialiste. Liderul PLUS, Dacian Cioloș, ar fi fost șeful Securității Statului, iar Mihai Răzvan Ungureanu (MRU) ar fi fost Ministru de Externe în regimul Ceaușescu al anului 2020.

„Viaţa ar fi curs liniştit, de la servici la cantină, apoi acasă, apoi la servici, duminică la cinema, unde rulează, la matineu Veronica, iar de la prînz pînă seara la 6 (ultimul spectacol, pentru că un om al muncii trebuie să fie în pat la ora 22) filmul ”Atunci i-am condamnat pe toţi la viaţă”, despre noul produs Gerovital al Anei Aslan, care asigură românilor cea mai mare speranţă de viaţă din lume.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

S-ar mai fi vorbit, ca întodeauna, pe la colţuri, dar cu teamă, pentru că Securitatea, condusă de Dacian Cioloş nu iartă, despre noua ispravă a amiralului Traian Băsescu, care şi-a autoincendiat vasul Biruinţa XIV în rada portului Marsilia, pentru ca inspectorii vamali francezi să nu-i găsească încărcătura de tancuri destinate insurgenţilor comunişti din Liberia, camuflată ca balast la coca, după o perdea de pietriş.

De asemenea, copiii ar fi învăţat cuminţi, de acasă, de pe computerele cu autoalimentare (dinam, acţionat de manivelă, invenţie 100% românească), prin internetul furnizat României de satelitul nostru Coandă II (Coandă I e cel meteorologic), după programa care a fost pusă la punct de ministrul educaţiei socialiste, tovarăşul Klaus Iohannis şi care începe, ca întodeauna, cu regulile de igienă, care îi feresc pe români de pandemia Covid-19, ca şi injecţiile săptămînale cu Polidin modificat, de ultimă generaţie, produs la Insitutul Cantacuzino. Habar n-am fi avut că de Covid se şi moare, iar dacă s-ar fi aflat că cineva totuşi a murit din asta, e sigur vorba de cineva care nu şi-a făcut polidinul la timp.

Am fi fost deja de prin 2014 prima naţiune vegană, prin introducerea la cantinele-restaurant din toate oraşele ţării a cărnii artificiale, inventată în laboratoarele ICECHIM de către tovarăşa academician, savant de renume mondial Elena Ceauşescu şi prima naţiune care a găsit echilibrul optim în hrana zilnică între grăsimile vegetale şi glucide, astfel încît necesarul optim de maxim 3.200 de calorii să fie furnizat la fiecare masă de o proporţie de 1/3 produse naturale la 2/3 produse de sinteză, din înlocuitori (de cafea, de ceapă, de usturoi ş.a.), obţinute de asemenea în laborator”, a scris Oprea pentru Mediafax.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE