duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEPreședintele Klaus Iohannis, despre certificatul de vaccinare: Cred că este un lucru...

Președintele Klaus Iohannis, despre certificatul de vaccinare: Cred că este un lucru bun, va înlesni libera circulație, dar trebuie să fim atenți, nu trebuie să ducă la discriminări

Președintele României, Klaus Iohannis, a spus că certificatul verde digital este un lucru bun care va înlesni libera circulație. De asemenea, Iohannis a arătat că vaccinurile din UE ar putea fi trimise în statele terțe. Declarațiile au fost făcute înainte de reuniunea de luni a Consiliului European.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că una dintre principalele teme de pe ordinea de zi a ședinței este legată de certificatul verde digital.

„Cred că este un lucru bun, va înlesni libera circulație, dar trebuie să fim atenți, nu trebuie să ducă la discriminări între cetățeni”, a spus Klaus Iohannis înainte de ședința de luni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, liderii europeni vor vorbi despre vaccinurile care ar putea fi donate unor state terțe. Iohannis a oferit exemplul României care a trimis doze în Republica Moldova.

„Avem și tema solidarității cu state terțe, în cazul nostru vorbim despre Moldova, am donat deja 300.000 de doze și alții trebuie să facă lucruri similare”, a mai spus președintele României.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu în cele din urmă, liderii din UE vor analiza strategia privind schimbările climatice.

„O temă foarte importantă pe agenda discuțiilor este legată despre schimbările climatice, în decembrie am decis să fim ambițioși și să avem o țintă ambițioasă. În 2030, reducere semnificativă a poluării față de 1990. Vrem o reducere de 55%, o țintă ambițioasă, dar realizabilă”, a precizat Iohannis.

Pe agenda întâlnirii de luni seara mai figurează teme de politică externă legate de Orientul Mijlociu, de Marea Britanie și de Belarus.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. un santajat si #spalat pe creieri de mafia masonica din care face parte! ESTE DISCRIMINARE B OOO UUULE !! NUREMBERG RELOADED PENTRU TINE PAS-CU-PAS !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE