ACTUALITATE Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, este în stare gravă și va...

Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, este în stare gravă și va fi transferat la un spital din București

Starețul Mănăstirii Lainici, Părintele Arhimandrit Ioachim Pârvulescu este în stare gravă, după ce a fost confirmat cu Sars-CoV 2.

El a fost internat de câteva zile într-un spital din Motru, dar medicii îl vor transfera la un spital din Capitală.

Părintele Ioachim Pârvulescu este starețul Mănăstirii Lainici din 1994, timp în care lăcașul a devenit un adevărat „far” duhovnicesc pentru județul Gorj și Valea Jiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite