ACTUALITATE Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, este în stare gravă și va...

Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, este în stare gravă și va fi transferat la un spital din București

Starețul Mănăstirii Lainici, Părintele Arhimandrit Ioachim Pârvulescu este în stare gravă, după ce a fost confirmat cu Sars-CoV 2.

El a fost internat de câteva zile într-un spital din Motru, dar medicii îl vor transfera la un spital din Capitală.

Părintele Ioachim Pârvulescu este starețul Mănăstirii Lainici din 1994, timp în care lăcașul a devenit un adevărat „far” duhovnicesc pentru județul Gorj și Valea Jiului.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate