ACTUALITATEDominic Fritz se însoară cu o chinezoaică. Documentul emis chiar de Primărie...

Dominic Fritz se însoară cu o chinezoaică. Documentul emis chiar de Primărie arată că USR-istul nu are domiciliul în Timișoara, așa cum cere legea

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se căsătorește civil, cu o chinezoaică, Lin Yiran, informează Demnitatea.

Un document în acest sens a fost publicat de Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Timişoara. Fostul edil Nicolae Robu, care a postat documentul pe Facebook, a menţionat că în dreptul lui Dominic Fritz este trecută rezidenţa şi nu domiciliul şi a afirmat că speră ca de această dată instituţii precum Procuratura sau DNA să se sesizeze legat de că actualul primar nu poate ocupa funcţia deoarece nu are domiciliul în Timişoara, aşa cum cere legea.

Fostul edil, care a publicat şi o fotografie cu anunţul căsătoriei lui Dominic Fritz, a adăugat că speră ca instituțiile statului să se sesizeze.

„Presupun, în continuare, că cei de la Evidenţa Populaţiei au refuzat să facă falsul cerut şi, ca să scape de presiune, au recurs la un subterfugiu, care este tot o ilegalitate, dar mai mică decât falsul şi au acceptat declaraţia d-lui Fritz chiar aşa neconformă cu cerinţa legii, dar neconformă «la vedere», nu făcută să pară conformă, cum şi-a făcut dl Fritz toate declaraţiile din dosarul de candidatură. Nu-mi pot închipui că Procuratura, Procuratura Specială numită DNA, celelalte instituţii ale Statului Român, nu se vor sesiza nici acum, să-i trimită în judecată pe aceşti indivizi care în mod atât de clar reprezintă un grup organizat, după părerea mea cu compoziţie inspirată din ce a consacrat Mafia, pur şi simplu şi nu vreau să detaliez! Eu refuz statutul de colonie pentru ţara mea, pe care văd cu durere că alţii vor să ni-l confere, sub aplauzele sau chiar cu sprijinul unor compatrioţi, mulţi suspuşi, chiar foarte suspuşi! ”, a scris Robu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Consiliul Local Timişoara a votat recent două hotărâri conform cărora cei din conducerea Primăriei Timişoara, dar şi consilierii locali, să îşi publice adresa de domiciliu şi diplomele de studii. Pentru cele două hotărâri, consilierii locali ai PNL, PSD şi PRO România au votat „pentru”, iar consilierii USR PLUS au votat „împotrivă”. Cele două HCL au fost declarate ilegale de Prefectura Timiş care a solicitat Consiliului Local revocarea acestora. Deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat.

De asemenea, presa din Timișoara i-a cerut public să facă lumină în acest caz, dar Fritz a refuzat.

Viitoarea soție a lui Dominic Fritz este Lin Yiran, diplomat ONU, care este însărcinată şi în luna octombrie urmează să nască.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Lin Yiran are domiciliul în Tianjin, Republica Populară Chineză.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. te-ai fi așteptat să se insoare cu o româncă, nu ? vine in România, ii place țara, se stabilește aici de drag si evident ia o româncă sau unguroaică să zicem.

    Nu.

    Asta arată că pentru el România e un fel de corporație in care se intamplă să aibă șanse de carieră și merge inainte pe drum. Vă dați seama cât intelege ăsta din România și din sufletul national. La el e un business rentabil, „voluntariat” de ONG-uri convertit in capital politic și de acum si in capital financiar.

  2. Un nemțalău combinat cu o chinezotă conduce orasul martir al Romaniei. Bravo cetatenilor care l-au votat. Cei care au murit la revolutie va asteapta in viata de apoi sa va felicite!

  3. scuze Aline, dar de fapt asta arată că e un labagiu care și-a cumpărat nevastă. nu știm dacă nu cumva nu e fătălău (poponar) și copilul e făcut de altcineva cu chinezoaica. în orice caz a păcălit electoratul spălat pe creier cu frică legată de temerile actuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...