duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Iarnă în toată regula în SUA. Peste 1.700 de zboruri...

VIDEO | Iarnă în toată regula în SUA. Peste 1.700 de zboruri au fost anulate și meteorologii avertizează cu privire la temperaturile hibernale

Un total de 1.772 de zboruri în și din afara Statelor Unite ale Americii au fost anulate, în timp ce 6.705 de zboruri au fost întârziate, conform The Epoch Times.

Skywest, Delta și Southwest au cel mai mare număr de zboruri anulate dintre companiile aeriene americane, cu un impact între 7 și 19% asupra zborurilor programate.

Aeroportul care a înregistrat cel mai mare număr de anulări a fost Minneapolis-St. Aeroportul Internațional Paul, unde au fost anulate 205 zboruri de ieșire și 223 de sosire, reprezentând 45%, respectiv 50% din cele programate. Aeroportul Internațional Denver și Aeroportul Metropolitan Wayne County din Detroit au avut fiecare mai mult de 100 de zboruri de ieșire sau de sosire anulate miercuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Southwest Airlines a emis derogări de vreme de iarnă pentru aproximativ o 10 aeroporturi.

Delta Air Lines a emis derogări pentru vremea de iarnă din Upper Midwest și vremea de iarnă din regiunile Stâncoase și Munte.

American Airlines și United au emis, de asemenea, atenționări de vreme de iarnă pentru călători în această săptămână.

Potrivit Departamentului Transporturilor, persoanele al cărui zbor este anulat are dreptul la o rambursare, indiferent de tipul de bilet rezervat.

Temperaturi hibernale

Serviciul Național de Meteorologie a emis avertisment de furtună de iarnă, viscol și vânt puternic pentru zonele din vestul și nord-centrul Statelor Unite, cu până la 60 de centimetri de zăpadă așteptate în unele zone până astăzi.

Departamentul de Transport din Wyoming a scris pe rețelele sociale că drumurile din partea de sud a statului sunt impracticabile.

Vânturile puternice au fost cea mai mare problemă în California, răsturnând copaci și linii electrice. Până miercuri seară, peste 65.000 de cetățeni au rămas fără energie electrică, potrivit PowerOutage.us.

Pentru prima dată din 1989, Serviciul Național de Meteorologie a emis o avertizare de viscol pentru munții din California de Sud, care va dura până sâmbătă. În unele zone de coastă stratul de zăpadă ar putea ajunge la 3 metri, au spus meteorologii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O porțiune de peste 200 de mile a autostrăzii Interstate 40 din centrul Arizona până la linia New Mexico a fost închisă din cauza zăpezii, ploii și rafalelor de vânt de până la 80 mph. Peste 8.000 de clienți au rămas fără curent în Arizona.

Furtuna se va îndrepta spre Coasta de Est în cursul acestei săptămâni. De asemenea, în locurile unde nu o să ningă va fi prezent fenomenul de ploaie de gheață.

Peste 192.000 de gospodării din Michigan și aproape 89.000 din Illinois au rămas fără electricitate miercuri seara, potrivit PowerOutage.us.

Potrivit CNN, furtuna a dus la temperaturi minime record în câmpiile de nord ale SUA. O mare parte din Montana, Wyoming și Dakota au avut temperaturi sub zero miercuri după-amiază, inclusiv minus 9 grade în Cut Bank, Montana. În Minneapolis, temperatura minimă este joi de – 21 de grade Celsius.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. ” Un total de 1.772 de zboruri ”

    -aeroportul Otopeni
    din orasul cu acelasi nume
    are cam 220 de zboruri PE ZI,
    ne-a umblut curu de lacrimi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE